søndag 18. november 2007

SSCS Post

I just wanted to let my secret Santa know that:
NO I don't want you to show my present because I need a surprise on Christmas Day :O)It's very boring of me, I know, but I like the secrecy...... Hope you'll play along!!

7 kommentarer:

 1. you are a good little girls aren't you but yes to have something under the tree that you don't know what it is.........exciting...

  SvarSlett
 2. woo-hoo! a secret, a secret!
  i loved sneaking around the house, searching the closets for packages and then, when i found one, i shaked it carefully and weighted it in my hand to decide what it might be... and i never was right.

  there you bring them back again, those joys of childhood christmasses! XD

  SvarSlett
 3. That is fun...And you are good to wait! hehehe ;o) Happy Day ((HUGS))

  SvarSlett
 4. I don't know how you can wait !!! ;)I CAN'T !!

  SvarSlett
 5. Spennende dette!
  Lenge siden jeg har kommentert hos deg nå. Ser at du har hatt en periode der du har følt at du manglet inspirasjon til å lage noe. Slik er det jo innimellom. Ser at du har laget noen kjempefine skjerf! Ønsker deg en fortsatt fin uke med masse inspirasjon og kreativitet!

  SvarSlett
 6. Klart det er best ikke å vite hva som er inne i julepakkene! Slik er det med meg også, og har vært det siden jeg var liten (prøvde aldrig å snoke og å finne ut hva som var i gavene). Men når det er sagt, så er vel spenningen ikke den samme nå i voksen alder som i bardommen, uansett...

  Håper inspirasjonen og sylysten har kommet tilbake til deg. Jeg sliter litt med det selv for tiden... Da jeg var på tur, gledet jeg meg bare til å komme hjem og å begynne å skape... men nå som jeg er hjemme står det helt stille... Men, det kommer seg vel...?

  SvarSlett
 7. I tagged you !! come and visit my blog ;)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥