mandag 11. februar 2008

Når Kjærsten er borte...... : When DH is away.....


I dag morges reiste min kjære til det store utland for jobben......
Det vil si - det tok jo sin tid, deler av Europa er tydeligvis dekket av tåke nå for tiden. Synes det er helt forferdelig når han ikke er her - selv om jeg vet jo at han kommer tilbake på onsdag :o) Jentene savner pappa'n sin og jeg savner kjæresten min....

Early this morning my DH left for the great world outside on behalf of his employer... Well, it took a great deal of time before he arrived - apperantly parts of Europe was coverd with fog. I dislike A LOT when he is not here - even though I know he will be back on Wednesday :o) The girls misses their dad, and I miss my sweet hubby!!


I denne båten ett sted på de store vannene er han akkurat nå....
På den annen side, så må jeg jo innrømme at jeg er utrolig mye mer effektiv når han ikke er hjemme da..... Har mulighet til å kjøre mitt eget løp, i mitt tempo ;-D Har hørt fra flere kanter at det ikke er et ukjent fenomen.....

He is on this ship - somewhere on the seven seas.....
I must admit that I'm very efficient when he's not around.....
I go at my own pace ;-D Have it on good authority that this is a very normal thing.......Så kjære - trist at du er borte, men nå må jeg løpe - har en del å rekke innen onsdag..... :o)

Miss you hunny, but got to go - have a lot to get done by Wednesday...... :o)

9 kommentarer:

 1. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver her, jeg har det akkurat likedan når mannen min er borte. For en uke siden var han i Tyskland i forbindelse med jobben. Dagene gikk jo så sakte den uka...

  Så fine tøfler du har sydd!

  SvarSlett
 2. Må si som Hulda, kjenner meg veldig igjen jeg også. Det er jo litt godt å ha huset for seg selv også. Da kan jeg rote og pusle og styre på som jeg selv vil (ikke minst er det veldig greit å ha full råderett over fjernkontrollen, godt å slippe all fotballen...)Men "når æ kryp te køys og frys på beina", ja da hadde det vært greit å ha ham der likevel...

  SvarSlett
 3. Fin blogg du har. Kjenner meg igjen i innlegget ditt. Blir plutselig litt ensomt.... Bare her er det sønnen som er reist på leirskole :)Gledet meg veldig til en uke alene, men blir litt tomt her uten han...
  Ha en fin dag...

  SvarSlett
 4. Ja det er så sant, så sant. Godt å ha han hjemme, men du verden så mye mer håndarbeid jeg får gjort når han er borte. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 5. nydelige tøfler!!!
  og skjønner så veldig godt hva du mener, trøst deg med at det er sunt for et forhold å savne, og at det tross alt er godt å oppleve et savn, da har man noen som virklelig betyr noe i livet! og vips- så er han hjemem igjen!

  SvarSlett
 6. Fin blogg du har! Jeg prøver å sparke mannen ut i off-shore he,he. Kanskje han kommer seg ut en dag han også. Tror det kan være godt å savne hverandre litt av og til. :0)

  SvarSlett
 7. Jeg er en sånn jente som har mannen i huset omtrent ALLTID, det blir ikke så mange foretningsreiser når han underviser i første klasse for å si det sånn...hehehe.
  Men jammen santen kjenner jeg dette fenomenet igjen. Jeg STORKOSER meg de få gangene jeg har huset litt for meg selv;)
  I sommer dro mannen min i forveien på hytten med de to yngste mens jeg hadde de to største her hjemme... Jeg hadde ikke trodd at jeg kunne bli så slapp i løpet av SÅ kort tid.
  Før jeg visste ordet av det spiste vi pizza både til frokost og middag, mens de tre der nede på hytten skrelte poteter og vasket opp. Jeg kjøpte inn engangsmiddager som hver kunne varme i mikroen når de ville spise,---herligheten det er jo egentlig ganske gale, men det var jo bare helt HERLIG også!!!!!
  Samtidig malte vi både vegger og tak, det er UTROLIG hva man kan få gjort når får litt fred på seg.
  Jaja nok om det. Flott mann du har forresten:) Men du er jo så blid og fin på ditt eget bilde også.
  Jeg må innrømme at jeg har kjørt ned til butikken for å se om de hadde fått tak i 123 rom, men det hadde de selvfølgelig ikke fått inn. Dermed er jeg kjempespent på hva i all verden de har skrevet om bloggen min. Det er ingen som har lagt igjen hilsen om at de skulle skrive noen ord om den hos meg iallefall. Kjekt at du gjorde meg oppmerksom på det, så nå får jeg vente i spenning på hva dette handler om!!! Kos deg, mannen din er kanskje tilbake i dag allerede?? Eller kanskje det er neste onsdag????
  Ser forresten at du anbefaler en blogg jeg ikke har besøkt, tror jeg skal ta meg en tur innom den! Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 8. Det var jo dumt at han var borte akkurat nå da, men slik er det vel bare....

  Jeg må jo løpe ut og kjøpe Rom 123 jeg da, for nå ble jeg nysjerrig....for håpe det var noe posetivt...iiikkk....

  Du får gå ut og kjøpe den en STOR bukett med blomster, og prøve å kose deg hjemme alene, ha en fin Valentines dag!

  SvarSlett
 9. To be away from one's love is not easy...I hope your Honey will be back home soon again! Happy Valentine's Day, my friend ((HUGS))

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥