torsdag 14. februar 2008

Nye ting : New stuff

DSCF7014_edited-1

God Valentinsdag alle sammen!!
Tusen takk for alle de koselige kommantarene jeg fikk mens min kjære var på reise!!! Han er kommet hjem nå, men det var litt god å være alene et par dager og få kjenne litt på savnet, og samtidig vite at jeg klarte meg helt fint selv :o)

Happy Valentine's day everyone!!!
Thanks for all your wonderful comments while my DH was travelling!!!! He is home now, safe and sound, but I must admit it was very good to get a few days to myself and be able to recognise the fact that I missed him, but still managed just fine :o)


DSCF7027_edited-1

Dette er et bokomslag som jeg sydde på kurs for et par uker siden.
Det har en universalstørrelse slik at de fleste bøkene mine passer inn i det..... Veldig praktisk for meg som alltid har en bok med meg når jeg kjører T-bane :o)

DSCF7026_edited-1

This is a book cover I made a couple of weeks a go, while attending a sewing class. It fits several booksizes, and comes in very handy as I always have a book with me, travelling on the tube


DSCF7015_edited-1

Jeg er den heldige innehaver av ikke mindre enn tre broderisakser, men har aldri hatt noe å putte dem i. Jeg fant defor ut at jeg måtte sy. Hadde ikke noe mønster - så det mått jeg lage selv. Resultatet ble tre forskjellige etuier med ulik fremgangsmåte :o)

DSCF7021_edited-1

I am the lucky owner of no less than three embroidery scissors, but nothing to keep them in. So I decided that I needed to sew one. Well, it turned into three, all different, and since I didn't have a pattern I had to make it as I went along.....

DSCF7034_edited-1

Siden jeg først var i gang så sydde jeg et par serviettringer også. Har tenkt på dette lenge, men siden jeg ikke hadde noen forstyrrelser så fikk jeg roen til å prøvesy noen....

DSCF7041_edited-1

While at it, I also made some napkin rings. I've thought about it for a long time, but since I was without any disturbances these last few days I finally got around to test out my idea.....

DSCF7025

Det går mot lengre dager og lysere tider, og ønsker dere derfor en strålende helg!

The days are longer and getting brighter, wish you all a lovely weekend!

9 kommentarer:

 1. How beautiful...they are all so nice and I love your choice of fabric.

  SvarSlett
 2. Oj så mye fint, utrolig smart med et etui til broderisaksen, jeg skulle egentlig hatt den i et bånd rundt halsen, for den forsvinner i stoffbunken hver gang jeg holder på, kanskje det hadde hjulpet å holde arbeidsplassen ryddig...hmmm..

  Kjempe smart med trekk til boken også, så får den ikke stygge merker i vesken. Kjempe flott alt sammen!

  Ha en fin helg du også, er bare noen timer igjen nå....

  SvarSlett
 3. Those napkin rings are really great, I love the fabric, nice and natural.

  SvarSlett
 4. Smart. Det hadde jeg ikke tenkt på...et trekk som passer til de fleste bøker...helt sikkert bedre å holde i. God helg!

  SvarSlett
 5. Hei Butterfly:) Så fine bilder du har tatt i dag, klare fine farger og selvfølgelig nydelige ting også.
  Skjønt bokomslag, så flink du er til å sy; og det aller første bildet ditt var jo bare NYDELIG. Lekker lykt og vakre farger, helt vidunderlig syns jeg! Jeg tror aldri jeg hadde kommet på å sy et bokomslag, men jammen er det greit å ha noe sånt med seg på tbanen.
  Ønsker deg og dine en riktig god helg!!

  SvarSlett
 6. Hei!
  Mitt første besøk hos deg!

  Virkelig noen nydelige serviettringer du lager :O)

  Ha en herlig helg!

  SvarSlett
 7. Heisann. Er bare en kjapp visit innom for å ønske deg en fin søndag. Koselige småting du har laget deg. De små sakse etuiene var søte. likte stoffene!!!

  SvarSlett
 8. So glad your sweetheart is home again! But you have been busy all the while--what beautiful things you've been making. You have such a great eye for fabric and details! Those napkin rings are marvelous! Those scissors are lovely, are they antique? Sweet little keeper you've made for them. I like the idea of the bookcover--I always have book with me too! Happy week, my friend ((HUGS))

  SvarSlett
 9. Så utrolig mye fint du har sydd i det siste. Både bokbind, saksetuier og serviettringer er kjempefine! Likte de virkelig godt! Flott det første bildet også.

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥