onsdag 6. februar 2008

Overveldet : Overwhelmed

Jeg kjenner energien komme - den flyter lett gjennom hele kroppen, den varmer og sansene skjerpes! Dernest kommer ideene om hva jeg kan gjøre eller lage.... Deretter ser jeg meg rundt og tenker at det kunnge vært Gøy, eller det kunne vært GØY, eller det eller det.....

I feel the energy emerge - it flows through my body and my senses are sharpening! Then arrives the creativity with ideas of what to do or make. That could be FUN or that could be fun, or that or that or......SÅ kommer det: en lett matt forvirring sniker seg frem. Hva skal jeg gjøre først? skal jeg sy eller skal jeg rydde? Hva skal jeg sy, hvor skal jeg rydde først? Kanskje jeg skal lage smykker, finne frem perlene jeg ikke har brukt på over ett år?
Kjenner at skuldrene låser seg, og hodet kollapser i en hvirvelvind av spørsmål uten svar.......

The it slowly emerges: the weak feeling of confusion.... What should I do first? Sew or tidy up? What should I sew? Where should I start tidying? Maybe I should find my beads - haven't seen them around for over a year! Feel my shoulders lock, my mind collapses in a twister of questions without answers.....Overveldet av det hele går jeg rundt meg selv, rastløs - alt for mange valg og muligheter. Sikkert et lukshusproblem, likevel.... Jeg kjenner at jeg lengter etter solen og at den skal befri meg..... En tur ut hjelper sikker - klarne tankene :o) Jeg drar på meg ytterjakke og gummistøveler og går mot døren - men hvor skal jeg gå????Overwhelmed by it all I circle my self into a corner, restless - too many choices. Probably a luxurious problem, but still..... I long for the sun to set me free! Maybe a walk will help - clear my head :o) I put on my coat and my Wellingtons and stride towards the door - but where to go?????

8 kommentarer:

 1. *smiler... Det ordner seg nok. Jeg får iallefall massevis av inspirasjon når jeg ser dette koselige innlegget ditt. Sommer og sol og symaskin ja det hører tydeligvis sammen hos deg. Og smykker også ser jeg--deilige farger! Ellers må jeg jo bare si at det bildet du har av deg selv er så FLOTT, smilende og blid der du legger igjen en sommerfugl hilsen. Kjempekoselig. Ser ellers at du er en kløpper i engelsk:) Det er IKKE jeg, kanskje du aner hva kransekake heter på engelsk??
  Jeg sliter med å finne det riktige ordet men kanskje du aner??? Ha en fin kveld Butterfly:) Gleder meg til å se mer til dine kreative prosjekter!

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for titt inn hos deg.
  Masse koselig.
  Kjenner meg litt igjen i innlegget ditt.I går tenkte jeg... jeg skal sy i morgen... men så ender jeg opp med skogstur og rundstykkebakst i steden.
  Ha en fin kveld!Hilsen Linda :))

  SvarSlett
 3. pick up the first thing that takes your fancy and play with it........cute gumboots we don't have and like that here - mine are covered in mud......

  SvarSlett
 4. ÅÅÅ hvor godt det er å høre at det er andre som har det akkurat som meg!
  Likte oppfordringen din i en kommentar til Karna!
  Jeg skal poste masse sol=)
  mvh veronika

  SvarSlett
 5. He-he-he! Jeg kjenner meg veldig godt igjen i beskrivelsen din :)
  Enkelte ganger er det sååå vanskelig å finne det rette prosjektet.... Synes du har en koselig blogg og lager mye fint! Ha en fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 6. Har det på samme måte, står og stirrer på stoffene og tenker hva skal jeg sy.....blir ofte det samme....Tar utfordringen din og blogger litt sommerbiler fremover, vi får bare oppfordre andre også slik at det blir sommer i blogglandia!

  SvarSlett
 7. You actually sit outdoors to sew? I could do that! I can take over the screen room on the patio and sew all summer. Thanks for sharing the photo, you've got me thinking now!

  SvarSlett
 8. Ja dette virker da veldig kjent. Jeg har en kø av prosjekter som venter, og de knuffer veldig i køen. Plutselig er det en nykommer som går foran hele køen som om den hadde et "VIP" kort...
  Heldigvis hender det at turskoen eller vaskekosten går av med seieren. God helg !Håper du får tid til både søm og en tur !Satser på godt vær!

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥