søndag 24. februar 2008

Symappen min...... : My sewing bag......


En uvane jeg har er at jeg nesten alltid lager ting til andre, men ikke meg selv. Noen som kjenner seg igjen?? Hva kommer det av?? Vi velger vakre materialer, legger sjelen vår i det vi lager - og så gir vi det bort...... Det må være janteloven som slår inn, sammen med den universelle kvinnelige medfødte dårlig samvittingheten som signaliserer at vi er ikke bra nok ("du skal ikke tro du er noe") og at vi ikke fortjener noe ("det er alltid noen som trenger det mer..." ).

I always tend to make something for others, but never for myself. Anyone recognise themselves?? Why is that?? We select beautiful materials, put our soul into it - and then we give it away..... It has to be the principle of "just who do you think you are?" bound together with a woman's ability to have a bad concience about - well, everything; "there is always someone who needs it more" so we don't deserve it.


Jeg tok for en gang skyld L'Oreal på alvor - fordi jeg fortjener det!!! Jeg har lenge hatt lyst på en egen symappe - har sett at veldig mange andre har det. Forseggjort og innholdsrik, kanskje til og med flere enn en......

For once I chose to believe in the L'Oreal's slogan - beacause I deserve it!! I have wanted my own sewing bag for a loooong time, a lot of others have them, some have even more than one......


Så denne har jeg laget helt til meg selv, og den ble akkurat slik JEG ville ha den, sjelen min var med og jeg valgte de stoffene som gjorde meg glad der og da :o)

So now I have made this for myself, just the way I wanted it. My sole was in it and I used the fabrics and colours that made me happy right there and then :o)


Ønsker dere alle en riktig god uke :o)

Wish you all a great week :o)

20 kommentarer:

 1. Nyyyydelig symappe, og ja, du fortjener det! Det er jo rart som du sier, vi gir bort mye av det vi lager, og legger igjen både tid, penger og sjelen vår i. Men vi fortjener så absolutt å beholde noe selv også, og symappen din er et godt eksempel på nettopp det! Jammen skal jeg tenke på å lage en slik en til meg selv også... Ønsker deg en fin, kreativ ny uke!

  SvarSlett
 2. Your bag is a treat! And good for you for making something just for yourself to use and enjoy! Gorgeous fabrics you've selected for your bag. And I like the divided inner pockets--great construction all in all. Have a terrific week, my friend ((HUGS))

  SvarSlett
 3. Slik er det vel bestandig. Vi lager til andre og glemmer oss selv. Kjempeflott symappe.

  SvarSlett
 4. Så fine symapper du lager! Du må jo selvsagt unne deg noen av dine egne produkt!
  Ha en fin uke!
  :O)

  SvarSlett
 5. Så utrolig fin den sybagen din er! Virkelig skjønn, og så fint med alle de lommene inni den.

  SvarSlett
 6. Your bag is just lovely...yes we should make more for just"us"

  SvarSlett
 7. ja der kjenner eg med igjen,har malt mye ,men har lite selv.Fin blogg du har ,kjemppe fin sybagen din!!!!!

  SvarSlett
 8. Utrolig nydelig! Klart du fortjener det....Jeg har lagt alt sølvtøy i mine bestikketui, men finner jeg de igjen...nix. Har sikkert lagt de på et "hemmelig" sted som er lett å finne igjen, men i går da jeg skulle ta frem kakespade og sølvskjeer var etuiet som sunket i jorden...hmmmm

  SvarSlett
 9. Utrolig nydelig! Klart du fortjener det....Jeg har lagt alt sølvtøy i mine bestikketui, men finner jeg de igjen...nix. Har sikkert lagt de på et "hemmelig" sted som er lett å finne igjen, men i går da jeg skulle ta frem kakespade og sølvskjeer var etuiet som sunket i jorden...hmmmm

  SvarSlett
 10. Må si som de andre; klart du fortjener det...KNALLFIN symappe. Skjønner jo at du er en flink sydame for denne var utrolig lekker, både i farger og i utforming!!
  Inspirerende å se hvor fint det går an å få det til:) Denne kommer du til å glede deg over i lange tider, den var en fryd for øyet rett og slett. Kos deg med tirsdagskveld:)

  SvarSlett
 11. Den er nydelig. Jeg har en boks der alt sammen er et virvar uten like men en symappe.....så smart.
  Ønsker deg en fin kveld:O)

  SvarSlett
 12. Selvfølgelig skal du lage ting til deg selv også! Men, jeg kjenner meg igjen ja. Har gitt bort nesten alt jeg lager jeg også...
  Denne symappa var bare nydelig! Stoffene, dekoren, fasongen, rett og slett nydelig.

  SvarSlett
 13. hej där!! Fin blogg..o vilka vackra saker du syr!!

  ja det huset...men skulle inte vilja bo där!!!!;)

  Hälsn Millan

  SvarSlett
 14. Nydelig bag, klart du skulle ha den, skulle bare mangle, har aldri vond samvitighet på ting jeg tar med meg fra butikken min.(bare litt)
  Har sett gjennom bloggen din, masse fint.

  SvarSlett
 15. Hos meg er det nesten motsatt. De tingene jeg lager beholder jeg stort sett selv. Jeg er så perfeksjonist at jeg nesten aldri blir fornøyd..

  ... og er jeg fornøyd, så vil jeg ha det selv...


  Så flott mappe....

  SvarSlett
 16. Du har så koselig blogg!! :) Lenge siden jeg har vært her nå! Symappen din var fin.. skulle gjerne hatt meg en sånn + strikkepinneetui jeg.. får se om syånden kommer over meg snart.. det er så mange prosjekter på vent her.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 17. Du får gi et ord om du vil låne sommerboligen....he,he....

  Ha en kjempe fin helg!

  SvarSlett
 18. Tack för rara söta ord om våra ägg!! O alla andra rara ord du skrev!! Ha en go kväll!!

  ♥Kram Millis♥

  SvarSlett
 19. fin syveske, inspirerende :)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥