torsdag 27. mars 2008

Nytt bilde

Har man fått nytt kamera, så er det helt nødvendig å prøve det ut....! En av funksjonene som jeg er opptatt av er gode nærbilder (macro). Som bonus, for meg, er at det har en egen blomst funksjon. Jeg måtte jo bare prøve dette..... Det endte jo opp med at jeg laget nytt profilbilde. Begynte å bli litt stiv i maska av all denne smilingen.....hihihi... :o)

I thought I'd give my new camera a go :o) I tried out the macro, which is supposed to be excellent, I'm very pleased. The other thing was that this camera has its own flower position :"Effective for taking more vivid shots of flours". Since all that smiling on my profile picture has made my face kind of stiff ...lol... I ended up changing my profile picture. This looks so much better than me!!!

Blomster kan være litt vanskelige, dersom lyset ikke er riktig, så jeg tok bildet inne, på et skyggefult sted..... Jeg likere dette kameraet da!!!!! ;-D
Dette var over all forventning -jeg liker det enda bedre :o) (ikke for å skryte.....vel..., men jeg er glad for denne gaven!!!!!)

Flowers can be difficult unless the lighting is perfect. So I chose to take these pictures inside and in the shadow......man, I love this camera!!! It's all I wished for and more!!!!


Det var alt for idag - skulle sikkert ha hatt noe vittigheter her, men de kom liksom ikke.......
Emmeline - har du noen på lur????
Ha en flott torsdag alle sammen!!


This was all for today folks!!
Have a great Thursday!!!

4 kommentarer:

 1. They are gorgeous! I can almost catch a whiff of their fragance.

  SvarSlett
 2. gorgeous photos........love the new profile pic........just perfect for you........

  SvarSlett
 3. Fantastiske bilder, står som nr. 2 på min ønskeliste.
  nermer seg bursdag,er ikke beskjeden!!

  SvarSlett
 4. Synes bildene er fine. Kameraet mitt nekter å ta fine bilder. Mannen mener det har noe med fotografen men det der er feil!?!
  Ønsker deg en fin fredag, Butterfly og ei flott helg. Kos deg masse og ta mange fine bilder. Klem:O)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥