mandag 24. mars 2008

Så kom hverdagen......

Tusen takk for alle hyggelige bursdagshilsner jeg har fått i påsken :o) Netttilgangen har vært svært begrenset i fjellheimen, men jeg fikk lest kommentarene på mobilen min.... Har heller ikke gjort noen form for håndarbeide, så nå er dere advart ;-D

A hearty thank you for all those wonderful birthday greetings I received in the course of Easter :o). My internet access has been somewhat limited in the mountains, but I managed to read all the comments on my mobile... Nor have I done any form of crafting - you are hereby warned ;-D


Som dere ser fikk jeg veldig mange fine gaver. Gleder meg veldig til å lese bøkene, vel, Franske Stemninger tok jeg for meg i påsken - utrolig fin!!!

As you can see I got a lot of lovely presents. Looking forward to read the books, though I must confess, I read one of them during the holiday, French Moods - absolutely great!!!


Av mannen min fikk jeg nytt kamera!! Hurra!!! Dette er ikke speilrefleks, men veldig nære og ikke minst MYE lettere å bære med seg. Jeg fikk en nyere utgave av det jeg har brukt til nå - og har vært veldig fornøyd med :o) Så jeg håper dette blir bra også :o)

From my dear husband I got this camera!!! I got a newer edition of the one I've been using so far. Hope that this will be as wonderful as the one I've already got :o)


Utrolig glad for denne glasskålen - har tenkt å bruke den til å ha smykker i på badet.....

Very pleased with this glass bowl, will use it for my jewelery....


Denne CD'n ble mixet til MEG av min svigerinne - bare til meg!!! Utrolig snilt og veldig mye bra musikk :o)

This CD contains a mix of music put together just for me - for me!!! by my sister-in law!! A lot of good music on it!!


Vi har tilbrakt påske til fjells, nærmere bestemt Valdres. Som dere ser var det masse sne der og dette var rett FØR det begynte å sne for alvor..... Hadde det veldig fint :o) Jeg gikk til og med på ski ett par ganger - forøvrig vinterens eneste skiturer.

We spent Easter in the mountains, in Valdres. As you can see there was a lot of snow there, and this was before it started to snow for real - for two days straight!!!


Vår eldste var med i det årlige påskeskirennet. Hun stormet frem og var helt utslitt etterpå.... Det var ganske tøft å gå, med bitende vind -8 grader og sne som lavet ned i alle retninger....

Our DD1 particapated in the annual Easter cross-country skiing event. She gave it all she had.... It was a tough experience, with icy wind, -8 degres Celcius and snow coming from everywhere......


Vi fikk også besøk av en uvanlig stor mengde dompapper. Rett før jeg tok bildet satt det 6 stk i treet, men to av dem forsvant..... Flotte var de uansett!!

We were visited by an unuasual amount of bullfinks. Just before I took this picture there were six of them in this tree, but two of them flew away.... beautiful none the less!!


Så var påsken over for denne gang.....
Velkommen tilbake til rutiner og forutsigbarhet.
Det er mange gleder i det også..... Ønsker dere alle en riktig god uke :o)

Easter is over.....
The joys of everyday routines are back, and truly, in that there is a lot to be thankful for.... Wish you all a wonderful week!!


Natt i Valdres....

Valdres by Night......

10 kommentarer:

 1. What lovely birthday gifts, and what a wonderful husband you have, gifting you with a new camera.
  Loved the photo of the birds and, oh my that photo of Valdres by night, is just breath taking.

  SvarSlett
 2. I keep a glass bowl on the dresser and I keep jewelry in it. Love that night-time photo!

  SvarSlett
 3. Hei, velkommen tilbake til hverdagen :o) Ser ut som dere hadde en fin påsketur! Og masse gøye bursdagspressanger!

  Håper vi sees snart :o) Klem...

  PS! Det nattbildet er utrolig flott!

  SvarSlett
 4. Ja så var påsken over for denne gang, vi i Rogaland ergrer oss over sneen som kommer nå.
  Det laver ned,så der er rene julekort stemningen ute.
  Fine ting du fikk til bursdagen din, ønsker meg og nytt karmra,har snart bursdag og så vi får se.
  Fine bilder du har tatt, det om natten var stemningsfullt.

  SvarSlett
 5. Hei og velkommen tilbake... Nydelige bilder, særlig dompapene og nattbildet...

  SvarSlett
 6. Oi oi, jeg er visst allllt for sen til å gratulere deg med dagen, men gjør det nå alikevel! Og så masse herlige gaver du har fått da. Et nytt kamera står høyt på ønskelisten min også... men det er dessverre veeeldig lenge til jeg har bursdag.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen du har hatt! Så mye fint du fikk. Tenk nytt kamera! Det er den store drømmen ja. Ønsker meg veldig, veldig et nytt et jeg også. Så herlig det bildet av dompapene!

  SvarSlett
 8. Hei!Det var noen flotte gaver.
  Herlig med boker og spesialmixet musikk.Flott kamera.
  Ja vinterstemning på fjellet er også herlig.Ha det fint.Hilsen Linda:))

  SvarSlett
 9. Gled deg til den boka for den er perfekt. Den blar jeg i hele tiden, Nydelige bilder.
  Så flotte gaver....kameret er jeg litt grønn på. Jeg har et som ikke tar så velig fine bilder( eller er det kansje fotografen det er noe feil med?)
  Å glass skåla....sukk. Den er bare helt skjønn. Ten å fylle den med røde store jordbær til sommeren.....enda mer sukk:O)

  SvarSlett
 10. Så mange fine gaver du fikk, har bare bladd litt i den nye hageboken, men har foreløbig holdt meg i skinnet....kanskje jeg skal bla litt mer i de bøkene jeg har først...kremt....

  Flotte bilder fra påskefjellet også, var visst snø over hele landet denne påsken her...

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥