mandag 21. april 2008

De små gleder i hverdagen.......


Her i Oslo hadde Loppemarkedene utrolige forutsetninger for å tjene penger med helgens fantastiske vårvær. På lørdag fant jeg denne Ektorp Tullstad stolen til 200kr. Gjett om jeg er fornøyd.... Skjønner godt hva Hulda følte da hun fant kurvstolen i veikanten!! Har hatt lyst på en slik lenestol til kjøkkenet VELDIG lenge :o) Trekket ble grundig vasket og stolen var god som ny!!

In Oslo, the fleamarkets had the most wonderful conditions for making good sales with the magnificent spring weather that graced us this weekend. On Saturday I found this; an IKEA Ektrop Tullstad chair. I've wanted one like that for my kitchen for a VERY long time :o) I washed the cover thoroughly, and then it was good as new!!

På søndagen fant jeg denne fotskammelen også ;-D Trekket har ikke verden lekreste farge og den er ganske flekkete. Har funnet ut at den er fra IKEA, men har nok gått ut av produksjon, så denne får jeg heller trekke om...... Hmmm, kan jo bli interessant.....

On Sunday I found this footrest as well ;-D The cover does not have the world's greatest colour and it's quite stained too. This one is also from IKEA and has a slip cover, but it has gone out of production. So I'll have too redress it..... Hmmmm, might be an interesting experience.....


Oppå pallen så dere denne franske druekurven, den er ikke fra loppemarked, men fra en interiørbutikk som heter "Lises sans og samling". Den ligger på Flateby i Enebakk, og er helt klart verdt et besøk..... De er blant annet forhandlere av Jeanne D'Arc Living og har dessuten verdens deiligste vafler....
Druekurven er perfekt til å ha blader oppi fant jeg ut - har jo en del av dem.....


On top of the footrest is this French grape basket, it's not from the fleamarket, but from an interior shop called "Lises sans og samling". It's located in Flateby in Enebakk outside Oslo. They serve the most incredible waffels....... The grape basket is perfect for all my magazines - not that I have any......

Ha en fin uke :o)

Have a great week :o)

14 kommentarer:

 1. Det der er jo sykt....loppis??? å så er de i produksjon enda. Nytt trekk finner du på IKEA. Har også lyst på denne stolen i hvitt. Synes den er pen. Å pallen .....den har jeg i hvitt. Ønsker deg en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 2. Så gøy med slike funn, kjempe fornøyd må du være!

  Bloggen din er blitt kjempe lekker også....

  SvarSlett
 3. We have two white Ektorp Tullstad chairs in our living to go with our white sofar--these chairs are so comfortable, aren't they?! What would we do without Ikea? LOL! We're off to Ikea soon ourselve, I need a bigger work table for sewing...Happy week to you all ((HUGS))

  SvarSlett
 4. Bloggen din er jo blitt kjempefin! Ny banner og det hele. :)

  Ja, du kan tenke deg hvordan det føltes da jeg fant kurvstolen, he he.. Du var jo veldig heldig med denne stolen, Ektorp har mye fint. :)

  SvarSlett
 5. Great finds sweetie, I absolutley love the grape basket....perfect for the mags!!
  Hugs xxx

  SvarSlett
 6. beautiful photos
  i love the blog.
  xo andy

  SvarSlett
 7. Kjempefin stol du har funnet på loppemarked! Kjempegøy når en kan gjøre sånne kupp!

  SvarSlett
 8. Beautiful photos !
  Kind regards

  Sonnja
  Beertje Zonn

  SvarSlett
 9. http://www.bemz.com/ selger trekk til en del ikea greier :D kanskje du kan sjekke ut? :)

  SvarSlett
 10. oh jeg liker det du har kjøpt på loppis, aller best stolen, det er en vinner, alle sitter godt i den!!

  aldri vært i enebakk, kanskje det er en butikk der som skal besøkes en dag, takk for tipset!!

  SvarSlett
 11. For å si det sånn så må det jo være plass til VELDIG mange druer i den druekurven din...så da er det vel like greit å bære rundt på bladene i den istedet???

  Kjempeflotte ( og utradisjonelle) loppefunn vil jeg si.Omtrekking av pall er vel et prosjekt som passer perfekt for deg, så det må jo gå så det griner??

  Jeg er på en liten bloggerunde
  (eller den er vel egentlig ganske lang) for å takke for varmende ord på ettårsinnlegget mitt!! Tusen takk. Håper helgen din blir herlig;) Ha en fortsatt deilig lørdagskveld!!

  SvarSlett
 12. Så kult! Jeg har to av den samme stolen som du fant på loppemarkede. Jeg kjøpte de for en tid tilbake, for mine første penger jeg tjente på å montere bunader.hehe..året etterpå brukte jeg bunadspengene til å pusse opp hele stuen. :D
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 13. Oisann, her var det lenge siden jeg har vært innom! Ser jo at du har falt ut av linkelista mi også... :-( Det må jeg se å få ordnet opp i..!

  Så flotte loppisfunn du har fått fatt på. Forstår godt du er fornøgd med de. Selv er jeg ikke så flink til å oppsøke loppemarked. Ja, VET jeg burde det, for gubedre meg så mye flott dere bloggedamer viser....

  Ha en fortsatt herlig søndag, det til tross for at solen er byttet ut med regn og gråvær her i Oslo i dag!!

  Klemmer :o)

  SvarSlett
 14. Lises sans og samling er bare SÅ digg, når jeg er nede hos kjærsten min i FLateby, ruller pengene og Lise er jo bare SÅ hyggelig!!!

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥