søndag 4. mai 2008

Forsinket jubileum og en liten nettbutikk......


For litt mer enn ett år siden, nærmere bestemt 9. april 2007, skrev jeg mitt første innlegg på bloggen min. Dette har til nå vært en helt utrolig reise i tanker og bilder. En ting er hva jeg selv skriver, men alle andres reiser er en del av min. Vi er mange her i blooglandia, ny opplevelser hver dag...... Det er alltid med spenning og forventning jeg besøker andre blogger og de infrir hver gang :o) Av mange grunner passet det liksom aldri å ta dette på selve dagen, så da valgte jeg å gjøre det nå.........

One year ago and then some, on April 9th of 2007, I wrote my first post on this blog. The journey has been an incrdible one, in thoughts and pictures. But I'm not the only one traveling and through Bloglandia we are all connected, sharing our everydays with our visitors. It is always with excitement and anticipation I visit your blogs and you never let me down :o) There are many reasons to why I did not celebrate my blogbirthday on the date, but to day seemed like a good choice.....Her ser dere grunnen ;-D I dag åpner Butterfly Shop, min egen butikk på nettet!! Her kommer jeg til å legge ut ting jeg syr selv, for salg, men det vil også være mulig å kjøpe bilder som min søster maler........


Here is my reason ;-D From today the Butterfly Shop is open, my own shop online!! On sale here is my own creations and my sister's paintings.......


Takk til alle dere som leser bloggen min og trofast legger igjen koselige kommentarer. Til deres ære kommer det nå en utloddning!! Hurra!!! Legg igjen kommentar og vær med i trekkningen av to premier..... Trekkningen skjer på lørdag ;-D
Lykke Til!!!

To all of you who read my blog and never fail to leave great comments, Thank You!! In you honour I will have a raffle. Leave a comment and hope to be one of the two lucky ones. The drawing will take place this Saturday ;-D Best of Luck!!

28 kommentarer:

 1. Gratulerer med jubileum og nettbutikk:)) Fin blogg du har,er faktisk første gang jeg er innom her,men definitivt ikke den siste!!Ha en fin ny uke:)

  SvarSlett
 2. Så gøy! Må inn å se butikken, men det lille jeg så, så skikkelig bra ut. :) Gratulerer både med butikk og bloggjubileum. :)

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Gratulerer så mye med nettbutikk og blogjubileum!!! Butikken ser kjempeflott ut! Masse lykke til! Klem...

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med nettbutikk og jubileum.
  Skal inn og myse på nettbutikken med en gang, spennende!

  Ha en fortsatt fin søndagskveld!

  SvarSlett
 5. Jeg gratulerer så masse med jubileumet og med den nye butikken. Lykke til! det er utrolig hvor fort det første blogg-året går....Man begynner litt forsiktig fr å se hvordan det er, og så....man blir hektet, og vips så har man holdt på i et helt år. ha en flotters uke.

  SvarSlett
 6. Guri! Så fin side!!! GRATULERER!

  Det er så gøy å se: du har blogget i ett år, nå lanserer du butikk: du utvikler deg stadig: det er så gøy å se.

  SvarSlett
 7. Heisann, gratulerer så masse med bloggjubileet og ikke minst nettbutikken :) Den var skikkelig fin,og dere lager mye flott begge to ! Ønsker deg ei deilig våruke :)

  SvarSlett
 8. Jeg er neppe en av de trofaste besøkende du ønsker å ære, for dette er mitt første besøk hos deg...

  Legger allikevel igjen en liten hilsen på jubileumsinnlegget ditt og ønsker deg samtidig lykke til meg nyåpnet nettbutikk :-)

  SvarSlett
 9. Grattis med jubileum og nyåpnet butikk :)
  Eg har tilbragt helgen med å kjøre rundt i borettslag med håp om å finne et som har vår dugnad *ler*
  Ha en strålende uke, og lykke til med butikken!!

  SvarSlett
 10. Jeg måtte også innnom og gratulere med butikk og jubileum. Så gøy!!

  SvarSlett
 11. Oh how exciting!! Your shop is gorgeous, so many beautiful things!! Hope it all goes well for both of you!!
  Happy blogbirthday!!
  Hugs xxx

  SvarSlett
 12. Gratulerer med jubileum og ny nettbutikk. Skal innom å kikke etterpå. Jeg synes du har en flott blogg og jeg koser meg hver gang jeg tar turen innom.
  Ha en flott og kreativ uke!!

  SvarSlett
 13. Hei, og gratulerer med flott nettbutikk! Sitter på jobb nå, men skal titte innom senere - ser jo alt nå at du har mye lekkert..!!

  Strålende uke til deg!!

  Klem :o)

  SvarSlett
 14. Masse gratulasjoner fra meg også. Lykke til med butikken.
  Vennlig hilsen Lappesola

  SvarSlett
 15. I have enjoyed reading your blog (although don't always comment) since the Christmas swap. Congratulations on your new shop! How fun for you and your sister.

  Pam@
  www.pamgwillim.com

  SvarSlett
 16. Gratulere med jubileum og nettbutikk! Flink du er!
  Ønsker deg ei fin uke!!

  SvarSlett
 17. How very exciting for you both, congratulations on the opening of your store. So many beautiful products. All the best for your business venture.

  SvarSlett
 18. Gratulerer med butikk! Så spennende! Skal straks titte innom og se. Og gratulerer med jubileum også!

  SvarSlett
 19. oh wow congrats on opeing your little online shop.........how exciting........

  SvarSlett
 20. So wonderful and exciting! Congratulations on your lovely new shop...and your blogging journey! ((BIG HUGS))

  SvarSlett
 21. Gratulerer med jubileum og butikk!
  Kjempefin blogg du har:)

  SvarSlett
 22. Gratulerer med 1 års jubileum og nettbutikk.
  Koselig blogg du har. Har vært innom noen ganger.
  Jeg begynte å blogge for en måned siden. Det gir mye inspirasjon og glede.
  Lykke til videre

  SvarSlett
 23. Takk forkoselig hilsen i bloggen min! Det gjorde jo selvfølgelig sitt til at jeg måtte ta turen innom deg - og da ble det nok en fin blogg å stikke innom! ;o)

  Grattis med butikk, da! Spennende! Og ikke minst - grattis med snart 1 år som blogger! Selv er jeg jo rimelig fersk...

  Når det kommer til scrapping - så bruker jeg ALT digitalt - har aldri scrappet et eneste papirkort.. Hehe. Meeen, jo - jeg var en liten tur innom Bikuben, ja. Og endte opp med no stæsj. Og ble egentlig enda mer glad for at alt jeg gjør er digitalt, for det tar så myyye mindre plass!!! ;o)

  Nå skal jeg legge deg inn som favoritt på lista mi!
  Ha en trivelig aften!

  SvarSlett
 24. Happy blogbirthday and congratulations on the shop opening.

  SvarSlett
 25. Gratulerer med nettbutikk og jubeleum. Det er drømmene vi lever på, men kjekt å sette de ut i livet av og til:-)
  Ha ei kreativ uke:-))

  SvarSlett
 26. My dearest love, my own Madam Butterfly,

  Amazingly enough, I have never posted on your blog - it might be because I get to read every post prior to everyone else, though this one I have not read since I am travelling, being far away from you, something which always grieves me.

  As I know first hand how much time and effort you have spent on developing your blog and recently your webshop, it is only fitting, however, that I fall in line with everyone else and congratulate you, both on your blog birthday and with the shop.

  Your energy and commitment towards your online world is absolutely fantastic. From the decision to start you own blog one year ago (give or take) to the result you have today, stepping up and sharing thoughts and ideas with the community, contributing both with your own productions as well as encouraging others makes me extremely proud, knowing all the hard work, the frustrations and aggrevations you have overcome to get this far.

  I have the deepest respect for your work, not only for the blogging as such, but also for the creative work which is the foundation of every post. I am proud and honoured of being allowed to be part of your creative process when you ask for my opinion, I love being your dictionary wherever I am, and just for the record, I admire your work immensely.

  With all the love in the world,

  Yours,

  Hubby

  SvarSlett
 27. Herlighet, du har jo blogget lenger enn jeg har gjort. Det er ikke SÅÅ lenge siden jeg oppdaget bloggen din så nå er jeg faktisk litt overrasket. Tror jeg må titte igjennom hele bloggen her i dag, for å få med meg alt! Gratulerer med ny nettbutikk, må titte litt i den også tror jeg...og ikke minst gratulerer med jubileumet:)
  See U!

  SvarSlett
 28. Å så flott nettbutikken din ble. Jeg er så glad på dine vegne. Produktene er nydelige og dette har kommer til å gå så bra. Jeg har allerde sett meg ut noe somjeg kunne hatt tenkt meg. Dette blir morro....jeg linker butikken jeg under inspirerende butikker:O)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥