lørdag 31. mai 2008

Hilsen fra Canterbury......

Liten hilsen fra Canterbury.
Befinner meg der for tiden. Innom her for en kort visitt :o)Tilbake for alvor til uken. Bildene er gaver jeg hadde med meg til England........ Symaskinene min har en veldfortjent pause mens jeg er borte..... Ha en flott helg i solen!!

Greetings from Canterbury :-)
I'm visiting there for the moment, having a great time.The pictures you see are gifts I brought, my sewingmachin is getting a well deserved rest while I'm away ;-) Just popped by here to say hello and wish you all a wonderful weekend in the sun!!
See you all next week........

9 kommentarer:

 1. Så flotte gaver du har med deg! Heldige mottakere!
  Koz deg videre i England!

  SvarSlett
 2. Det er ikke rart jeg har savnet deg så. Hils uk fra meg:O)

  SvarSlett
 3. Der har jeg vært;-)
  Kos deg i England, jeg tråler bloggen din videre;0)

  God helg-hilsen fra Aina.

  SvarSlett
 4. nydelig pose!!! Hvor kan man finne oppskrift på slike? Ha en god helg!

  SvarSlett
 5. Skjønn pose du har sydd!
  Flittig og flink med symaskinen du!
  :O)
  Kos deg i England! :O)

  SvarSlett
 6. Heldige de som får en gave fra deg!

  SvarSlett
 7. Nå savner jeg deg, kan du komme hjem nå.....tror du....?

  SvarSlett
 8. I Englang en gang til...så heldig...og så herlig! Ha en fin tur! Nydelig pose...((KLEM))

  SvarSlett
 9. Så nydelig den posen var! Helt skjønt motiv også.

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥