fredag 23. mai 2008

Som bestilt.........

Johoooo to bestillinger....
For en liten tid tilbake fikk jeg bestilling på et sjal :o) Det er nå ferdigsydd og skal leveres til uken...... Liker fargene veldig godt - de er duse, lette sommerfarger......

Yohoooo I've got two orders....
A little while back I got an order for one of my shawls :o) It is now ready for delivery - which is sometime next week......... Love the colours, they are so delicate and state that summer is here.....Jeg har også sydd et av mine kjøkkenhåndklær på bestilling og det ble levert igår. Fikk hyggelig melding i dag om at hun var fornøyd. Dette er sannelig morro :o)

I have also custom made one of my tea-towels, which was delivered yesterday. Got a lovely message today that she was very pleased with it :o) This is so much fun...

Noen venner av oss har to yndige døtre og de hadde bursdag i overgangen Mars/April, men rakk vi å gi dem gave da - nei....., men nå har jeg i alle fall sydd dem ferdig - med monogram, så nå er det bare å fylle dem med alle ting små jenter på 3 og 4 år liker.......


Some friends of us have to adorable duaghters and they celebrated their birthdays in March/April. Did we manage to get them anything - of course not..... But now I have finished their gifts, both with monograms. So all I have to do now, is to put in all the goodies girls of 3 and 4 years love........Ønsker alle innbyggere i blogglandia en riktig god helg :o)

Wish all the inhabitans of Bloglandia a very good weekend :o)

6 kommentarer:

 1. Så nydelig sjal! Likte veldig godt alt det andre du har laget også:)
  Ha en god helg:)

  Karianne

  SvarSlett
 2. Sjalet med blonde på er bare helt nydelig! Du har masse fint på bloggen din. Masse å bli inspirert av!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. For et skjønt sjal!
  Og kopphåndduken ble stilig!
  Og de to jentene kommer nok til å bli overlykkelige over gavene, det hadde i allfall min lille jente blitt.
  Så flink du er!!

  Tusen takk for koselig kommentar om huset vårt.
  Selv om vi skal selge, er det jo koselig å høre at folk liker det.
  Og TV-skapet blir jeg mer og mer fornøyd med, stua ser så mye ryddigere ut til enhver tid, når alle slike tv-greier er borte.

  Ha en strålende helg, klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med flere bestillinger--sååå flott! Sjalet er veldig, vedlig nydelig. Jeg liker å lage sjaler av stoff--de er dekorativ og ikke så tung i de varmere måneder. Bildet av blonde-biten nederst er så lekert...Ha dere en kjempehyggelig helg! ((KLEM))

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har sydd. Det sjalet er nydelig, flotte farger og blonder på det. Likte de posene til jentene veldig godt også. Ser at jeg har brodert de samme bokstavene som du har brukt. De er fine. :)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥