søndag 22. juni 2008

Litt av hvert.......

Jeg har blitt tagget av Rita ( for en god stund tilbake...!) og skal svare på følgende:

Oppfordringen er å ta den nærmeste boken, slå opp på side 123, finne den 5. setningen, og blogge de tre neste setningene; Jeg leser " The Vineyard" av Barbara Delinsky: "In his years at the helm, he had produced one remarkable vintage after another. Carl would know what to do now. He was definitely the one to call."

I have been tagged by Rita (some time ago...!) and am supposed to do the following:

Pick up the nearest book, in my case: "The Vineyard" by Barbara Delinsky.
Open on page 123.- Find the fifth sentence.- Post the next three sentences: "In his years at the helm, he had produced one remarkable vintage after another. Carl would know what to do now. He was definitely the one to call."Her er mitt seneste sømarbeide, pute med det amerikanske flagget - kunne jo ikke la være...... Jeg har sydd den på bestilling - som det meste jeg syr, når jeg tenker meg om :o) På tide å lage et par til meg selv også!!!

This is my latest creation, a stars and stripes pillow, I just had to make one.....
As almost everything I sew, this one is made for someone else..... I think it's about time I make a couple of these for me too :o)I dag ble jeg gjenforenet med mine joggesko, fantastisk!! Etter to ukers ufrivillig avhold kunne jeg legge ut på nye asfalteventyr!! Jeg får tidvis kink i ryggen og da bare stopper livet brått opp og jeg ser ut som jeg er 90 år og trenger stokk......
Er det flere som kjenner til dette??? Fryktelig smertefult!!!

Today I got reunited with my running shoes. We have had an involentary separation for a forthnight due to a herniated disc in my back...... Life just stops when that happens and I look like I'm 90 years old and in desperately need of a cane..... This happens to me on occasion ;-D Ever had the pleasure???? Awfully painful!!!Litt brått og uventet befant jeg meg på kundesalg hos NOA NOA i går kveld. Jeg klarte selvfølgelig å plukke med meg både det ene og det andre ;-D Favoritten er nok toppen og jakken jeg kjøpet til minime2, hun elsker alt som kan tas for å være lilla!! En annen ting er merkelappene deres - jeg kan streng tatt kjøpe hva som helst bare de følger med......


Yesterday evening I was at a customer sale at NOA NOA....
Like a spur of the moment kind of thing..... I went home with a few new items, but my favourite is the top and cardigan I bought for mini me 2 she adores purple...
Another thing is the tags they have on the clothes (above), I can buy anything just to get one of them....
For å sikre meg sømprogresjon i sommer har jeg meldt meg på dette.
Peg fra Happy in Quilting har startet en utfordring som går på at man skal gjøre ferdig fem tepper innen 31 juli. Jeg har jo et par uferdige ting å ta av.... så her kommer det mer!! Bildet nedenfor er stoffer jeg leker med og håper at de engang blir noe stort ;-D

To ensure seam progression this summer I have joined Peg's " Finish five (quilts) by the end of July" challenge. I have a few items to work on - hopefully I get to finish some of them....Stay tuned!! The fabric belov is what I play with and look at these days, hoping they will, at some point, develop into something great ;-DSøndags klemmer fra meg til dere :o)

Sunday hugs from me to you :o)


5 kommentarer:

 1. Thank you for the sunday hug.. Vet du at jeg har fem -5- stoffer i min hylle som er like som dine? Ikke så innmari rart kanskje men litt?? Ok, ikke det nei.. Fem -5- tepper innen utgangen av juli? Whow!!!?

  SvarSlett
 2. Fem tepper innen utgangen av juli?? Jeg leste ikke så nøye men ser at Nina over her skriver det??? KAN DET VIRKELIG VÆRE MULIG?? Herligheten, da bøyer jeg meg i støvet....

  Ja jeg må jo bare si at det er så gøy og inspirerende å se hva du klarer å trylle frem med stoffer som jeg også har noen av... Spesielt flaggputen var knalltøff:)

  Så har jeg KOST meg med innleggene fra Cantenbury. Jeg har bare vært i England noen få ganger---men det er på en måte bare spennende å oppleve forskjellen på nordisk og britisk interiør...OG Helene har virkelig gjort en KANONJOBB med huset sitt. Stilig:) Høres ut som om dere har hatt en fantastisk tur også:) ØNsker deg en super uke, tydeligvis BAK symaskinen om jeg skjønner deg rett:)

  SvarSlett
 3. Oh, so sorry to hear about your back pain...not good! Hope you are feeling much better now and can put the cane away! ;o) So much good things to read and look at on this post. Your American flag pillow is fantastic...I have a special appreciation for that one! ;o) Your new clothing is so dleciate and beautiful--NOA NOA have such lovely offerings. ANd you fabric colletion for new projects is scrumptious--oh, so pretty! Happy sewing--can't wait to see what you make. And thank you for the hugs--here are some from me to you! ((BIG HUGS))

  SvarSlett
 4. Åååh, jeg også har helt sansen for Noa Noa klær.. og merkelappene deres... hihhii. Heldige du som har fått kjøpt deg noe vakkert (jeg også kjøpte en del da vi var i Danmark i beg. av juni). Nydelige stoffer og mange planer hos deg også.

  Hos meg går det tregt med headeren... jeg tror vi har gitt opp... ikke har det vært tid til å sette seg inn i det, dessvere... Men headeren, den er like nyyydelig som før.

  SvarSlett
 5. Herlige stoffer! Blir spennende å se hva det blir av dette!
  Når det gjelder ryggen så sliter nok jeg med akkurat det samme som deg. Høres helt likt ut. Kan plutselig få kink og da klarer jeg ikke å rett meg opp ordentlig, blir gående krokete i flere dager...Skikkelig plagsomt.
  Ønsker deg fortsatt fine sommerdager, helst uten ryggvondt!

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥