torsdag 3. juli 2008

Sommer......


Ettersom jeg allerede har forflyttet meg hjemmefra så blir det nå en bloggpause. I skrivende stund er vi i Valdres, men skal også en snartur til Bergen - nærmere bestemt Askøy :o)

Har tatt med meg disapperaing ninepatch teppet og har planer om litt håndquilting ;-D
Så får vi se hvordan det går.....

Har også tatt med meg boken nedenfor, som kom rett før vi dro :o) virker som den har MYE fint i seg!!! Når det kommer til blåskjellene så kunne jeg vel strengt tatt levd på det hele sommeren.......

Ha en riktig god sommer alle sammen!!

klem, YvonneDue to the fact that I have already left home for some sunny days with my family, there will now be a blog-break. We will be spending some time here in the mountains and a few days in Bergen......

I have brought with me my ninepatch blanket for some handquilting (*OMG*)
it actually might work......

I have also brought the book above, "white embroidering on white" it seems like it has lots of goodies in it ;-D When it comes to the mussels, I could easily live on that throughout the summer......

I wish you all a great summer!!!

Hugs from Yvonne

12 kommentarer:

 1. Velkommen til Askøy da! ;0) Får håpe være holder seg til helgen også :0) Virkelig et nydelig teppe du har laget i innlegget under her. :0) Flink du!

  SvarSlett
 2. Riktig god sommer til deg også!
  Her er det enda to uker til vi skal ha ferie. Gleder meg.
  Kos deg!

  SvarSlett
 3. Høres herlig ut å være der du er. Her er det nøyaktig 9timer til ferie. Nedtellingen har begynt. I morgen tidlig så reiser vi til måkeskrik og finvær. Hele uka er det meldt fint vær i stavern! Kan det bli bedre??? nixen bixen!
  Kansje det finnes håpe for mor sine hvite legger som går litt sånn over i skumma melk blått. he he. Jeg får huske å gå i shorts når jeg er på shopping(he he) Ha en herlig dag:O)

  SvarSlett
 4. Nyyydelig teppe!
  Ser ut til at det neste teppe blir fint også.
  God sommer!

  SvarSlett
 5. Håper du koser deg i ferien din!!!
  :o)

  SvarSlett
 6. Ha en strålende sommerpause...Kos dere masse! Boken din høres flott ut også! Vi er bare tilbake fra London...det var herlig! Snakkes vi når du hjem igjen :o) ((KLEM))

  SvarSlett
 7. Hallo og god sommer. Nå har jeg en liten svipp tur hjemmom og hva finner jeg ut da. JO BUTTERFLY ER PÅ FERIE!!!!Er det mulig. Uansett så savner jeg deg og gleder meg masse til du kommer tilbake. Masse klemmer:O)

  SvarSlett
 8. Ha en fin ferie :)

  Klem fra nr. 5

  SvarSlett
 9. Håper du har en strålende flott sommerferie! :O)

  SvarSlett
 10. Kjempefint teppe!! Har akkurat vært i valdres jeg også :-) Nydelig der :-) Ha en strålende ferie :-)

  SvarSlett
 11. Jeg håper du koser deg på ferien din. Herlig med noen abslappende dager med litt håndarbeid. Jeg for min del har ikke fått sydd eller heklet noe i sommer, og begynner å savne det så smått. Nyt dagene og blåskjellene (jeg er også svak for dem...)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥