onsdag 6. august 2008

Helt for meg selv.......


Jeg har eget syrom, tralalalalalaaaaa......
Vel etter opptil flere løsninger, som ikke har helt fungert, så har jeg nå fått mitt eget avlukke ( tror det blir rett betegnelse....)

I have my own sewing room, lalalalalalaaaaa
Having had several different solutions, all of whom didn't quite work, I have now gotten my own cubicle (think that's the most correct description...)På et tidspunkt i juli fikk jeg nok og rev hele soverommet!! Det er 6 meter langt og 2,6 meter bredt, det føltes som å sove i enden
av en lang korridor.

Resultatet er at rommet nå har to adskilte seksjoner, delt med Pax skap fra IKEA (hva skullle vi gjort uten......)
Jeg har til og med mitt eget bibliotekhjørne og lenestol ;-D


At one point in July I was totally fed up and tore down the entire bedroom!!
It is 6 by 2,6 metres, and it felt like sleeping at the end of a long and narrow corridor.

The result? The room now has two separate sections, parted with Pax wardrobes from IKEA (what should we have done without them...)
I even have my own library corner and an arm chair ;-D


Så nå har jeg enkel tilgang til alt mitt og kan til og med "gå på romme mitt" dersom det jeg har behov for det :o)

So there it is, easy access to all my stuff, I can even "go to my room" should I need it :o)


Som dere her ser har symaskinen egen hylle til høyre for pulten, for fra 19. august må den dele pult med mine skolebøker......

Jeg skal bli student igjen og gleder meg vilt!! Har kommet inn på Bibliotek og informasjonsvitenskap ved Høgskolen i Oslo :O)

As you can see my sewing machine has its own shelf to the right of the desk, because as of 19 August it needs to share the space with my school books....

I am returning to college to become a student once more and am wildly excited!!
I have been accepted to the College University of Oslo, for the bachelor studies in Library and Information Science :O)Her er ett prosjekt jeg håper å avslutte innen skolestart.

Dette MÅ males!!
Spørsmålet er hvilke farge jeg skal velge; helt hvitt eller en grå-blå-turkis ? Det skal henge over lenestolen ved siden av den røde bokhyllen som utstillingsmonter :o)

Here is a project I hope to finish before school starts.

This ABSOLUTELY needs painting!!
The question is what colour to choose; all whitish or grey-blue-turqouish? It will hang above my arm chair next to the red book shelf as a display case :o)


Kreative klemmer fra Yvonne

Creative hugs from Yvonne

10 kommentarer:

 1. Når jeg ser det fine arbeidsrommet ditt, får jeg nesten lyst til å glede meg til mannen og jeg blir alene i huset, og det blir ledig soverom til meg og mine hobbyting...

  ...det er heldigvis en stund til!!!...
  minstemann er 5.

  SvarSlett
 2. Oh, dette ser supert ut!! Så bra at du har fått det ferdig! Jeg må komme og inspisere snart :o)

  SvarSlett
 3. Congrats on the new sewing/study space. I've just recently moved into my own "space" and it has made a huge difference to my level of creativity! Good luck with your studies!

  SvarSlett
 4. Å for et flott"avlukke". jeg holder selv på å male og rydde i hyllene på mitt hobby/pc -rom. det skal bli så lekkert. Bilder kommer etterhvert, både før og etter.

  Gratulere med studieplass. Hvor spennende:)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med studietiden foran deg--så stolt av deg! Håper at du nyter dagene og sjansen! Og så glad for du har fått skikkelig arbeidsplass til sying og lesing...spesielt nå side du skal dele litt med sying og studiene og lesing! Løsingen din er så flott! Og de røde hyllen veldig pene. Skapet som du skal male har fint fasong...Jeg er så glad i alt som er i hvit men kan godt tenke at en lysgår-turkis kunne passe kjempebra. Ha det godt..og lykke til med studiene snart! ((KLEM))

  SvarSlett
 6. Så herlig med et så rydig og flott sy rom, jeg har nå ingen syrom, å trenger det ikke heller, men et hjemmekontor har jeg, men der er langt fra så ryddig som her.
  Men en dag ....kansje jeg får den store ryddeånden!!
  Koselig du besøkte bloggen min, leeenge siden nå.
  Spennende med studie igjen.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 7. Gratulere-både med nytt syrom og nye studier.. Siw

  SvarSlett
 8. Ditt er mye ryddigere enn mitt. HVORDAN KLARER DU Å HOLDE DET SÅ RYDDIG????? Tenk at vi satte utenfor shabby og du var like i nerheten. Det går ikke ann!!! Vi satt der en stund på gresskanten for å slappe av bittelitt etter å ha vandret Frogner rundt. HVORFOR ER DET INGEN SOM HAR FORTALT AT SHABBY LIGGER RETT BAK SLOTTET!!!Grrrrr.....Men men nå har vi iallfall vært der og det var greit nok. Ha en herlig dag min herlige sommerfugl. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 9. Duh - jeg vil ha en slik stoff hylle som du også har,- proppfull med deilige stoffer!!!
  *misunnelig*

  SvarSlett
 10. Good luck with your studies and congrats on the new sewing space!!! I love the cabinet, all white sounds good to me!!!
  Hugs xxx

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥