søndag 10. august 2008

Hjertelig til lykke......


I går var vi i Bryllup!!!
Så i den forbindelsen ble kreativiteten mobilisert.
Noen timer før vielsen satt jeg og laget dette kortet, mens jeg ventet på at rullene skulle gi håret mitt krøller...... (det er alltid litt skummelt, fordi jeg ofte ser ut som en brystfager blondine som har rømt fra Texas og generelt er fullstendig forvirret...) Var en liten tur hjemom for å sette inne et par bilder i kortet før gaven skulle gis bort.......


Yesterday we attended a wedding!!
I had to mobilize my creativity and a few hours before the wedding took place I made this card. Had to do something while I waited for my hair to become curly..... (that is always a scary thing to do, beacause I tend to end up looking like a voluptous blonde on the run from (sorry) Texas, and just as confused....) Stopped by home to add a few pictures to the card before giving it to the happy couple.....Jeg sydde to av disse som gave til brudeparet, (fredag kveld - ikke noe hastverk her nei), ettersom bruden ved flere anledninger har prøve å snike med seg mine puter hjem...... Nå har du dine egne!!! ;-) Av andre ting jeg har hatt i symaskinene denne uken: se her

I sewed two of these for the happy couple, (Friday night to be exact - no need to hurry.....) due to the fact that the bride on several occasions has tried to bring my pillows with her home..... Now you've got your own!!! ;-D
Other things that has gone through my sewing machine during the last week; look hereBruden var selvfølgelig slående vakker, som seg hør og bør i et bryllup!!
Blomstene nyndelige og elegante. Slett ikke overraskende siden hun har god smak og upåklagelig stil!!


The bride was stunning, of course!!!
The flowers was elegant and delightful. Not a suprise to anyone since her taste is good and her style is impeccable!!Det lykklige paret på kirketrappen.......
Vi hadde en fantastisk kveld i brudeparets selskap med alle deres venner og familie!!


The Happy couple on the church steps......
We had a fantastic evening with the happy couple, their friends and family!!!
Ønsker alle en super søndagskveld!!!

Wish you all a wonderful Sunday evening!!!

17 kommentarer:

 1. Nydelige puter. VIL HA. Hvis skaper trangen skulle melde seg hos deg så kunne jeg tenke meg å kjøpe et par slike til meg selv i julegave. Å ja. Skal vi sende inn en artikkel om jul i august....det har iallefall ikke andre skrevet om før:O)

  SvarSlett
 2. Jul i august har jeg ikke skrevet om men jul i juli har jeg ... som gjesteblogger på NIB alle sammen, så jeg har slått deg på målstreken prinsessa , egentlig burde jeg vel skrevet denne kommentaren inne hos prinsessa men den tar jeg etterpå hihi og hei på deg Butterfly.
  Ser vi egrer oss over dårlige norske interiørblader med få dagers mellomrom, helt utrolig at de kjører gamle reportasjer gang på gang. Godt at det skrives om det og de har iallefall fått passet sitt påskrevet inne hos meg . Håper de skjerper seg, som de fleste mener er det i øyeblikket mer inspirasjon å hente i blogglandia enn i norske blader.
  Ha en flott kveld

  SvarSlett
 3. Åhhhhhhhhhh.. For noen nydelige puter !!! Dritlekre om jeg kan bruke det ordet ;)
  jeg kunne og tenke meg ett par av dem ;)

  Ha en fin søndagskveld

  SvarSlett
 4. Legger en link til deg på siden min ;)
  Masse lekkert du har..

  SvarSlett
 5. Ååå så fint... Og så utrolig stilig med kortet da, med ferske bilder i, det var jammen en god ide!!!

  SvarSlett
 6. Hei!Nydelig brudepar.Nydelig gave og kort.Flotte ting du har sydd på
  jobb.God søndagskveld.Linda :))

  SvarSlett
 7. Så flott brudepar, til helgen er det bryllupsfeiring på meg også...men så var det å finne en kjole da....hater det! Vil ikke ha noe typisk fest kjole som aldri blir brukt igjen, tanken på å sy en selv har vært der, men nå er det noe seint...

  Ja ja..så har vi vår egen Dolly her i Noge også da kanskje...ha ha ha

  SvarSlett
 8. for et utrolig vakkert par!!

  så gøy at du blir med på lørdag. jeg registrer deg som 'deltager', hihi:)

  er det noen spesielle butikker du kunne tenke deg å dra innom?

  SvarSlett
 9. Ååååh, så vakkert det var med bryllup, nydelig brud, flott kort, skønne puter og det hele... Det er da noe eget med brullyp, det rører liksom en romantikers hjerte litt ekstra... Kan tenke meg at dere koste dere, og at gavene dine, samt det herlige kortet (jeg hadde så sansen for de bildene av brudeparet inne i kortet!) falt helt i smak hos brudeparet.

  SvarSlett
 10. Hei, hei! Så flott blogg. Hva skal du studere til høsten, da? Så at du hadde tenkt deg med på lørdag. Kanskje vi treffes da. Hilsen Anne

  SvarSlett
 11. Vakre puter, og så gøye, og få noe egendesignet:)

  Bryllup, elsker bryllup:)) Et flott brudepar må jeg si;)

  SvarSlett
 12. Ååååhhhhhh såååå nydelige--den nygiftet par og de putene som du laget til dem! Lykke til brudeparet! Ha en flott uke...((KLEM))

  SvarSlett
 13. Morsomt at du skal begynne på det! Jeg tar det første året nå som fjernstudent på deltid. Men mulig jeg tar det andre året på høgskolen. Men er i tvil. Jeg har hovedfag fra før, så har studert så mye. Vi snakkes på lørdag : )

  SvarSlett
 14. For en flott brud, er så koselig å se bilder av flotte brudepar:0)De putene var helt rå, utrolig fine. Det er en kjempefin gave og for et nydelig kort du lagde. Ha en fin dag videre, god klem!

  SvarSlett
 15. Så fine puter du har sydd til brudeparet! Klart bruden ønsket seg slike!

  SvarSlett
 16. Så flott brud med så flott gave og kort!!! Alltid gøy å få noe som er hjemmelaget og åpenbart ønsket.

  Yvonne
  www.fjellvang.no/quilt

  SvarSlett
 17. Så kjedelig med de bladene som trykker samme reportasjer! Har opplevd en gang at Lantliv og Vakre Hjem hadde den samme.

  Så fine gaver du hadde med i bryllupet, det er artig å gi bort egenproduserte ting. :)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥