lørdag 30. august 2008

Tidvis.........


Jeg er et periodemenneske: Jeg trener i perioder, jeg leser i perioder, jeg syr i perioder, blogger mye i perioder, og jeg ser de samme filmene om igjen og om igjen og om igjen i perioder...... You've got mail er hovedgjenganger.

I am a period person: I work out in periods, I read in periods, I sew in periods, blog a lot in periods, and I watch the same movies over and over and over again in periods....
You've got mail is a main attraction.Jeg liker skuespillerne, stemningen i filmen, det akademiske interiøret, til og med maten ser god ut! Filmen følger året i min rekkefølge - høsten først og sommeren til slutt ;-D

I enjoy the actors, the mood of the film, the academic interiors, even the food looks inviting! The film runs along the year as I prefer it - starting with autumn and ending with summer ;-D


En annen film jeg stadig komme tilbake til er The Holiday - den er JUL og jeg er et veldig JULETE menneske - min favoritt årstid :o) Filmen er lun, cottagen er bare helt fantastisk og kjøkkenet i L.A ser så sosialt og hyggelig ut!!!

Another film I keep returning to is The Holiday - it just is X-mas and I am a very X-masey person - my favourite time of year :o) The film is cosey, the cottage is plain fantastic and the kitchen in L.A looks so sociable and nice!!!Dette er en film jeg ser først og fremst for interiøret og fargene på stranden - flere som kjenner seg igjen??? Skuespillerene er flotte, men hallo - INTERIØRET!!!!! Vet jo at flere av dere har samme "lidelse" ;-D

This is a movie I watch first and foremost because of the interiors and the colours at the beach - anyone else who recognise themselves??? The actors are great, but, hello - THE INTERIOR!!!!! i know for a fact that several of you suffer from the same "ailment" ;-D


En felles ting ved alle filmene, bortsett fra den romantiske chick flick-tingen, er at skrivebordet har en sentral birolle. Hadde ikke hatt noe imot å blogge litt ved ett av dem - gjerne ved det med utsikt mot sjøen.....

Bøker er også fremtredende på ulike måter i filmene, er litt svak for det.....!
Det skal visst, interørmessig, være stigmatiserende å ha bokhyller.
Det får så være, mine får de aldri!!!!

One common denominator with all the films, apart from that romantic chick flick thing, is that the desk is a main supporting feature. Wouldn't have minded blogging a bit at one of them - if possible the one with the view to the sea....

the books are also present in different ways in these movies, I have a little weak spot in that respect...! Supposedly it is, interior wise, stigmatising to have book shelves. So be it, you'll never get mine!!!!Nyt de siste dagene av august - for nå kommer høsten!!
Klem fra Yvonne

Enjoy the last days of August - autumn is just around the corner!!

Hugs, Yvonne

17 kommentarer:

 1. Hei på deg, Yvonne! Jeg ser at du liker de samme filmene som jeg gjør... You´ve got mail ble jo sendt på TV for ikke sååå lenge siden, men da filmen hadde kommet godt igang fikk jeg en tlf. som varte resten av filmen... og jeg fikk ikke sett den ferdig (selv om jeg har sett den et par ganger for leeenge siden). Så jeg måtte bare bestille den fra play.com og nå gleder jeg med til å se hele filmen ferdig (kanskje ikveld allerede...) De to andre filmene mine har jeg også i mitt "filmbibliotek" og jeg liker å se de med jevne mellomrom... spesielt den siste... og spesielt pga. interiøret! Kos deg med filmene, du også!

  PS. jeg skal sende deg mail med det første.

  SvarSlett
 2. Er såå enig med deg!! Elsker disse filmene for både filmen og interiøret. Leiligheten til Meg Ryan i "du har mail" er bare så herlig:)
  Jeg har alle disse filmene i skuffa+mange flere, og jeg elsker å ta de frem.

  SvarSlett
 3. .


  Har det og slik, det går i rykk og napp,
  LIKER og disse filmene , har sett de omatt og omatatt.
  Akkurat nå er det Mama Mia som svirrer i hodet mitt, har sett den to ganger på kino nå, venter på at den skal komme på cd ;((Forsatt en fin lørdagskveld

  SvarSlett
 4. I just love the two first movies !!! And I don't know the last one... I'll try to find it.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. hehe, driver og kommenterer med feil profil i dag, jeg:)

  hei hei! gøy å høre det er flere som har perioder:)

  herlige filmer, da!!

  SvarSlett
 7. Hei, mange fine filmer her, men har ikke sett The Holiday. Takk for tipset! Det er alltid noen som nevner You've got mail for meg fordi den kvinnelige hovedpersonen driver en barnebokhandel. Det er min store drøm, men filmen er ganske realtistisk med tanke på den store bokhandelkjeden som spiser av de små. Så min drøm ødelegges nok av dette, også i virkeligheten. Synes det var det dumme med den filmen, at hun likevel hengir seg til han. Ja, vil gjerne ta en student-øl en gang til høsten, eller var det en øl på nettet du mente?
  : )

  SvarSlett
 8. De to første filmene du nevner har jeg visstnok ikke sett. Takk for tipset! De skal nytes .-)

  SvarSlett
 9. Hei,

  jeg leter etter en film,
  omtalt på en blogg, det
  er en amerikansk film,
  hvor ei dame arver (?)
  et hus i Torscana...
  Kjenner du denne filmen ?

  Au revoir ; )

  SvarSlett
 10. Heisan! Jeg liker disse filmene også...de er kjempebra..noen å se år etter år---moderneklassisker! Høsten har ordentlig kommer...Jeg gleder meg til koselig kvelder inne...Vi er på ferie denne uken, og reiser til USA i et par dager. Bærbar pc'en skal komme med...så jeg skal skrive litt på bloggen min og dele blider og sånt mens vi er borte. Snakkes vi! Ha en flott uke :o) ((KLEM))

  SvarSlett
 11. Hei,

  hjertlig takk for
  svar og tips ; )
  Nå ble jeg kjempehappy !

  Ha en god dag.

  Pssst. nå vet jeg
  hvor jeg skal hendv.
  meg når det gjelder
  film ; )

  SvarSlett
 12. Ja, alle disse er jo favoritter:) Så da må du også se PS! I love you....sukk!
  Kos deg med studentilværelsen:)

  SvarSlett
 13. Disse filmene må jeg også se! Har sett julefilmen, den er nydelig. Takk for tips!

  SvarSlett
 14. Takk for hyggelig kommentar! God studieuke : )

  SvarSlett
 15. Bildene finner jeg på google.com skriver navnet på filmen og da dukker det som oftest noen fine bilder frem...

  SvarSlett
 16. Hei Yvonne;)

  Tusen takk for alltid like knallkoselige hilsener på bloggen min...Jeg er nemlig innom deg jevnt og trutt, men er så DÅRLIG på å legge igjen en hilsen.
  Det går sånn i full fart surfer rundt men vil iallefall si at jeg er innom deg på ALLE innlegg og skal forsøke å være MYE flinkere til å legge igjen en hilsen. Har dårlig samvittighet for at jeg ikke gjør det, spesielt fordi du er til inspirasjon. Senest med dette film innlegget;) Nå har jeg sett to av disse og skal se den tredje for å sjekke ut interiøret;) Liker ikke så veldig godt Jack Nicholson men må jo se litt mer på huset skjønner jeg!! Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 17. Ja, her var det mange flotte filmer. Jef bare elsker "The holyday" - den er helt nyyydelig!!! OG som deg elsker jeg julen, og da er det jo en herlig tid vi har fremfor oss... Er så vidt begynt å tenke jul - blir aldri for tidlig for det! Nå venter jeg på inspirasjon i posten - juleboken fra Jeanne d' Arc. Har fått melding om at den er på vei og gleeeeder meg til jeg har den i hus :o)

  Ønsker deg en strålende høsthelg - kooos deg masse!

  Klemmer fra Hildegunn :o)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥