lørdag 20. september 2008

The room outside.......


Inspirasjon setter fantasien i sving og da blir det som regel kreative resultater........ Igår gikk jeg forbi Mester Grønn og interiørbutikken Det lille hjem, det ledet til massive innkjøp og en terrasse som kan brukes utover høsten også......


Inspiration leads the fantasy on and then the creativity sets in....
That happened yesterday as I visited a local flower shop and an interior shop, which lead to extensive shopping today. The result is an outside room to be enjoyed during the weeks of autumn......
Da jeg hadde fått ting på plass gikk jeg, som dere ser, litt amok når det gjaldt stylingalternativer.......

Takker for alle koselige kommentarer og gode råd. Nettopp Mias råd gjør at jeg har noe å skrive om neste gang også....


When everything was in place, as you can see, I went a little crazy during the styling session......

I must say thank you for all the good advice and inspiring comments. I now have a few ideas for the next post as well....Innså også fort at her kunne det bli bra kveldsbilder også.......!
Eller hva????
Mens vi satt ute, en kort stund, kom jeg frem til at vi må gå til anskaffelse av en stråleovn - rødvinen ble utrolig fort kald.....!

Think the .......by night pictures turned out quite well.......
Right...?
During our brief time spent out there this evening I realized that a heater is needed....... The red wine turned chilly very quickly......!
Ha en fantastisk helg!!

Have a wonderful weekend!!


Yvonne
14 kommentarer:

 1. Oi her var det mye fint :)
  Flink stylist er du...
  Skål, sitter her med et glass vin selv
  Ha en koselig lørdagskveld
  *Siv*

  SvarSlett
 2. Åh, så herlig!!! Så høstlig og koselig du har laget det på verandaen. Nå ble JEG inspirert....Verandalivet kan nytes lenge enda, spesielt om du får deg en varmelampe...

  Herlig helg videre!

  Klem:o)

  SvarSlett
 3. Såå fint du har gjort det :))
  Nydelig med levende lys, både ute og inne..

  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 4. Kjempe koselig, her er det ribbet, så det er ingen kos å sitte ute...angrer litt på at jeg har bært inn kurvstolene for vinteren, men jeg er redd de fort kunne blitt ødelagt i regn og vind så...

  Kos deg med kald rødvin du!

  SvarSlett
 5. HYei!Så koselig du fikk det utforbi.Ja når en tar inn Dronning Ingrid og hennes søstre så må en jo pynte med litt lyng.Ser du har flotte pyntegresskar,di holder seg jo lenge.God søndag!Hilsen Linda :)

  SvarSlett
 6. Flotte høstbilder, selv om det hørtes litt kaldt ut med rødvin ute på denne tiden av året : ) Hva skal du ha skriveuke i? Jeg skal ta eksamen i KOG i desember. Bare spør om tesauri, jeg fikk den oppgaven godkjent. Jeg begynte faktisk å like hierarkiene, selv om Dewey er mye morsommere. Katalogisering...hm...litt pirkete... : )Kos deg med skriveuke!

  SvarSlett
 7. Hallo, kjempe koselige bilder! Skulle gjerne ha sittet på den veranda ja :) og bare en liten kommentar på et av dine tidligere innlegg; vi har samme smak i film! jeg elsker historiene,sjarmen og ikke minst interiøret i både The Holiday og Somethings gotta give!Har sett dem ..ja...mange ganger..hehe. Du bør også se Practical Magic, anbefales :)ha en god kveld.

  SvarSlett
 8. Det er høst...og tid for kos! ;o) Nydelig bilder, Yvonne! Glad for at du har fått mye inspirasjon...Mange takk for koselig epost. Det er en travelt uke, så skal jeg skriver mer side. Ha en fin day ((Klem))

  SvarSlett
 9. Det er meget viktig at rødvinen ikke blir for kald når den skal nytes ute en herlig høstkveld - så en strålelampe/ovn er sikkert et must!!! *ler* Jeg holder med om prioriteringen din ja!!!

  Digger forøvig gummistøvlene!!!

  Ha en fin aften!!!

  SvarSlett
 10. This outside room looks lovely and cozy at night - you just need a quilt and hot chocolate once the sun goes down! Beautiful job.

  SvarSlett
 11. Åååå, så koselig det så ut! Fikk lyst til å sitte der med en kopp te! Inspirerende! Første pri. for meg må være å få noe mer behagelig å sitte på enn billigste pinnestol fra IKEA ha ha. Takk for at du minnet meg om "You've got mail" forresten! Den er kosleig å se nå om høsten! Fall in NY! :) kos deg!

  SvarSlett
 12. Flott og høstlig på din terrasse. :) Skal få gjort noe der ute selv også. Har kjøpt erica.

  SvarSlett
 13. Lur du, som kjøpte.. Jeg bare tittet jeg og nå angrer jeg.

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥