lørdag 27. september 2008

Tristesse..........


Oj, oj......
Etter å ha lest igjennom utallige kommentarer på NIB så ble jeg rett og slett bare trist!!! Hei jenter, hva er det som skjer????

Bildet jeg satt igjen med var en haug med kvinner som slår hverandre i hodet med interiørmagasiner og hyler at "jeg har rett"!!!

Dere har selvfølgelig meningens rett alle sammen, men hvor ble det av fokuset???Utgangspunktet her er jo at vi alle elsker interiør, dette er fellesnevneren vår :o)
Desverre medfører begrensningene på bloggrollen at den må deles, sånn er det bare.
Dette har tildels medført helt andre diskusjoner og på samme tid medført at enkelte har meldt seg ut - det var vel ingens mening - eller hva jenter???

Bare for å komme med ett forslag jeg ikke tror har sett enda: Hva med regional inndeling??? Midt-Norge, Nord-Norge, Sørlandet, Vestlandet, Østlandet - for å ikke støte noen er regionene inndelt alfabetisk ;-D

Folkens hva er vi glad i og hvorfor gjør vi dette?? Vi har liv vi liker og vil dele med andre, interiør er i ulik grad en fellesnevner, men uansett en fellesnevner!!!

Feel the love!!! Livet er for kort til dette !! Snufs......

Yvonne

14 kommentarer:

 1. Flott sagt!
  ..fortsatt god helg!

  SvarSlett
 2. Kjempe godt sagt! Veldig enig og samme oppfattning som deg! Deles opp sånn hadde vært supert. Kjempeide!
  God helg videre!

  SvarSlett
 3. Hei på deg i kvelden...
  Ja, har fulgt diskusjonen på NIB, og det er bare trist... Gikk så langt at jeg faktisk hadde bestemt meg for å melde meg ut. Bloggen min er jo om veldig mye mer en interiør, og kvaliteten på min blogging om interiør er vel kanskje ikke i nærheten av det mange mener er ok... Men, jeg er brennende opptatt av interiør og dette var grunnen til at jeg la meg til på NIB sin liste. Som sagt, var fast bestemt på å melde meg ut, men "feel good" innlegget på NIB, fikk meg på andre tanker, og nå velger jeg heller å se an hva som skjer videre. Fortsetter "surmulingen" så takker jeg for meg, men en så lenge....

  Ha en strålende kveld videre!

  Klemmer fra Hildegunn:o)

  SvarSlett
 4. Hei hei! Feel the love! Det er godt når vi går sammen for å lage det felleskapet vi har lyst på:):) Noen ganger handler det jo også om å ikke la seg rive med av negative kommentarer med å stå opp for det som er positivt og flott:) Vi får ikke mer glede enn vi skaper selv, hihi!

  GOD HELG; kjære du!

  SvarSlett
 5. Jeg er så hjertens enig med deg. Stiller meg totalt utforstående til "kaklingen" på kommentarfeltet. Forstår heller ikke at disse kommentarene skal være grunn til at flere trekker seg fra NIB. De har jo ingenting med hverandre å gjøre.

  Jeg har også lagt ut mitt hjertesukk i forhold til dette i ett av mine innlegg.

  God helg.

  SvarSlett
 6. HELT ENIG!!!

  Blir helt matt av slike kommentarer jeg, gidder ikke lese dem engang...skal jo KUN være koselig å blogge og lese blogger!!

  SvarSlett
 7. Jeg er så enig, så enig med deg! Godt sagt! Man blir jo litt matt...

  SvarSlett
 8. Så flotte ord - jeg er helt enig med deg, og "I can feel your love "....! Ha en fortsatt fin bloggedag - vi gir oss ikke selv om noen vil at vi skal gjøre det ;o)

  SvarSlett
 9. I feel you!!! Veldig enig og jeg ser du har flere med deg, bra!
  Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 10. Feel the love...Words to live by! Veldig godt sagt Yvonne! :o) ((KLEM))

  SvarSlett
 11. Kloke ord, er så enig med deg, ikke lett å velge deg den bås de syns du hører hjemme i.
  Jeg er inntrisert i interiør, jobber med interiør, tar oppdrag innen interiør , men jeg må da kunne blogge om litt andre ting og, Syns det er kjekt å lese om litt forskjellige ting her i blogglandia.

  SvarSlett
 12. Det har vært en god del tristesse den siste tiden, det skal være sikkert og visst... men Flittiglisene har taklet alt oppstyret rundt det hele på en utmerket måte og fått oss bloggere på rett spor igjen. Blogging, om interiør og alt det andre som opptar oss i hverdagen, skal være gøy, og det skal vi fortsette med.

  SvarSlett
 13. Gratulerer med endt skriveuke! Hva holder dere på med nå? Har dere begynt på katalogisering. I så fall kan vi kanskje hjelpe hverandre. Vi gjør nok de samme oppgavene. Har du en mailadresse?

  Anne : )

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥