søndag 25. januar 2009

Keeping warm!


Kreativiteten er i fri flyt og jeg gjør mitt beste for å holde følge.
Normalt holder den ut januar, så det betyr at jeg har en uke igjen!
Har fortsatt en WISP igjen for denne måneden og et par planer jeg ønsker å starte på.
Januar er en ren måned, fri for fjorårets gruff, alt er mulig.......

I helgen har jeg derfor produsert to hjemmestrikkede luer.
Min yngste har lenge hatt lyst på en lue lik den storesøster fikk til jul (ikke av meg) så nå har jeg strikket i hennes fargevalg - LILLA! Som hun selv sier:"Mamma, lilla er jo min farge!!" Hvem kan motså slikt??? Den andre måtte jeg bare strikke fordi jeg hadde lyst......


My creatvivity is flowing and I do my best to keep up. Normally it lasts throughout January, which means I still have another week. I still have a WHISP left for this month and I have few projects I want to start. January is pure, without the leftovers from last year - filled with endless posibillities......

During this weekend I knitted two winter caps.
My youngest wanted one similar to the one her big sister got for Christmas (not from me). I made it in her colour of choice - lilac. "Mummy, lilac is my colour!" Who can resist that???? The other one I just had to make - just because I wanted to....


Jeg var så utrolig heldig å mottat denne awarden fra Anne-Grete i forrige uke. Så utrolig snilt. Og det er jo det som i hovedsak er gjennomgående i blogglandia, mange snille og omtenksomme innbyggere!!! Jeg tar imot med takknemlighet og dedikerer den til alle som trenger en oppmuntring!!!

Anne-Grete gave me this award last week. That was so incredible kind!! I find this to be a main characteristic of the inhabitants of blogland. I accept this greatfully and dedicate it to all of those who are in need of kindness!!Håper dere ikke har snedd inne - ha en kreativ uke!!

Creative wishes for the coming week!!!


Yvonne
6 kommentarer:

 1. Flotte luer Yvonne...Den sjokolade-brun med blomst på er veldig stilig! Gratulerer med award'em! Ha en kjempefin uke! ((KLEM)) Hvis du har tid å komme innom bloggen min denne uke skal du finne en morsomt "giveaway" i gang... :o)

  SvarSlett
 2. Å de luene var da nydelige...Ha ei super og kreativ uke.

  SvarSlett
 3. Hei..liker tanken om at alt er mulig:))) Så fine luer du har strikket, skjønne farger også.
  Du kan glede deg til Tilda boken kommer:) Jeg har fri noen kvelder nå..skal rett på syrommet etter middag i dag! Ha en fin kveld, klem

  SvarSlett
 4. Fin farge og flott lue du strikket! Eksamen gikk super-dupert! Vi hadde jo ikke den samme eksamen, men i juni skal vi sitte og slite sammen på KOG skoleeksamen : )Jeg er i full gang med nye oppgaver som må leveres før 10.mai. Kos deg videre med studiene!

  SvarSlett
 5. Så fine luer. Kjempe søte! Her blåser det litt om dagen så en ny lue hadde ikke gjort noe, hihi. Får vel lære med denne strikkina selv. Man får visst helt dilla har jeg hørt:) God kveld.

  SvarSlett
 6. Kjempeflotte luer! Og de kommer nok godt med i disse dager! Og selvsagt måtte den unge frøkna ha lilla ;o)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥