søndag 15. februar 2009

Bitt av basillen……..

  Litt garn 005

Jepp, da er jeg igang. Blir veldig inspirert av alle som hekler “Granny Squares”, så dette måtte jeg bare prøve! Bildene er lånt fra Mia og Emmeline.

DSCF0056 

I’m on my way!! After spending some time admiring all the others that have been making “Granny Squares”, I decided it was time to try it myself!!

Bilde_013

Etter mye plundring og en overdimensjonert prøvelapp føltes det trygt å gå  igang med et prosjekt………

After a lot of fumbling I finally got the hang of it…….

image_367

Det var dette teppet som fanget min oppmerksomhet og fikk meg igang. Likte de litt sartere fargene som sa strand :o)

It was the blanket above that set me off enough to actually try it. I have a weakness for anything beachlike……

Litt garn 002 Her er mine farger, kanten rundt er mørkebrun, ser at den virker svart på bildet………. Og til alle de som har lyst, dette er MYE enklere enn det ser ut til :o)

These are my squares. I realise that the border look somewath black, but it’s dark chocolate brown….. and to all of you who would like to try this – just do it, it is actually quite easy  :o)

Ha en strålende uke!!!

Have a great week!!!

Yvonne :o)

10 kommentarer:

 1. Tullehøna da.. ENKELT? Jeg klarer ikke jeg altså, men her ikke verdens største toldmodighet heller!! Fant en video på you tube som jeg skal prøve meg på når humøret er på topp!! *S*

  Men gosh hvor flink du er, det teppe blir fint i fargene, jeg også falt for det samme bilde som du ..

  klem klem

  SvarSlett
 2. Lappene dine ser flotte ut. :) Virkelig mange fine slike tepper å se rundt om på nettet, og på blogger.

  SvarSlett
 3. beautiful colour combination!!

  SvarSlett
 4. Hei på deg:)

  Du er så flink! Kjempefine lapper, herlige farger:)) Du er modig som gir deg ut på dette. Jeg vet ikke hva det er men jeg har en sperre på hekling. Håper jeg kommer over det en vakker dag.
  Kos deg med teppet ditt, det kommer til å bli så tøft! Klem fra Josefine

  SvarSlett
 5. Heisann...
  Så fint det blir... Ja, med mitt teppe går det VELDIG seint - har jo så mange andre prosjekter å stå på med, så det tar tid. Blir vel ferdig en eller annen gang inn i fremtiden :o)

  Takk for god ord om påskeeggene mine - de var kjempegøye å lage!

  Ha en fin og kreativ uke videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 6. å ja det bildet har inspirert flere enn deg og meg....:) Har jo kjøpt et slikt hekleteppe hos Anniche og STORKOSER meg med det. Mitt kjøpte hekleteppe har jo noen friske farger, men gir farge og liv til interiøret. Mitt eget teppe ligger fremdeles klart til montering. Det tar jo vinter og vår.. Tror jeg må ta meg sammen og gjøre det ferdig snart.
  Det er faktisk veldig gøy å lage oldermorsruter, og jeg likte veldig godt fargene du har valgt. Kos deg med jobben, heklingen er halve gøyen.. Monteringen er ikke fullt så gøy;) Koselig at du hadde lånt et bilde av meg. Da blir jeg så glad... Spesielt fordi jeg ikke er noen stor håndarbeidsdronning akkurat;) Klem

  SvarSlett
 7. Nydelig håndarbeid Yvonne...Teppet med de flotte strand-fargene av hvit, beige og lysblå er veldig inpsirerende! Ha en kreativ uke! ((KLEM))

  SvarSlett
 8. Hei, så heldig du er som kan lage et slikt teppe! Jeg har sett slike på flere blogger, men jeg har dessverer ikke slike talenter. For tiden går det i databaseteori, men jeg er snart ferdig med det kurset nå. Da har jeg bare et kurs igjen i KoG 1. Har dere fått noen beskjed om eksamen? Jeg prøver å dra det ut av adm., men jeg har ikke fått noe konkret svar ennå. Vi skal jo ha den samme eksamen i KoG denne gangen. Du må bare si fra om du vil være med på kollokvie eller noe sånt. Hvor var du i praksis? God dag!

  SvarSlett
 9. Kan skjønne det er greit å låne bildet, Yvonne! Og for noen herlige lapper i de nydeligste fargene du har heklet. Dette kommer til å bli bare sååå lekkert! Og jeg kjenner at jeg få litt sånn "hekleabstineneser" av å se det nye prosjektet ditt... og det tror jeg at jeg må gjøre noe med snart...

  SvarSlett
 10. Beautiful squares. Have fun I also love anything beachie.

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥