søndag 22. februar 2009

Litt ferie til ende……


Ja, da er nok en helg forbi – denne gangen var den litt oval siden det var vinterferie fra barneskolen. Vi tilbragte torsdag til søndag på familiehytten i Valdres.

Well, another weekend has passed – this time it has had a few more days due to school winter holiday. We spent Thursday to Sunday in our familiy cabin in Valdres mountains.

Vinterferie 2009 039

Som dere ser hadde vi ingen snemangel, og det kom jo i tillegg en hel del i går. Selv jeg begynner å lengte etter våren………..

As you can see we didn’t lack any snow and yesterday it came a whole lot more. Even I have begun to long for spring……..

Litt garn 006 Min bedre halvdel fikk ny og hjemmestrikket lue i tide til vinterferien. Den kom veldig godt med for det ble en del kalde grader……

My significant other got a new winter cap just in time for the long weekend. It certainly was neede beacause the temperature was quite low……..

Vinterferie 2009 018 Min svigermor fikk et gavekort på en hjemmelaget sømoverraskelse i bursdagsgave i januar. Her er resultatet, og det er den ene av WISPene for februar. Den passet veldig fint på langbordet :o)

My mother-in-law got a giftcard on her birthday for a homesewed secret. This tablerunner is what I made and it’s also one of my two WISPs for February. It fitted perfectly on the cabin’s dinner table :o)

Fastelaven 002

Helgen har vært fylt med god mat og hyggelig selskap, vi runder av med litt fastelavenskos……..

This weekend has been filled with great food and good company, and we end it with a passover dish – buns with wipped cream and sprinkled with icing sugar…..

Vinterferie 2009 070

Ønsker dere en riktig god og kreativ uke………

Whish you all a great and creative week………

Klemmer fra Yvonne11 kommentarer:

 1. Hei

  For en fantastisk flott hytte dere har... der tenker jeg dere har kost dere i helgen. Godt å komme seg bort litt...og det var mye snø!!

  Virkelig en flott duk du har sydd,den passet nok sikker fint.
  Og luen du har sydd var jo tøff, god presang å få!!

  Dette var et koselig innlegg med fine bilder..så søtt bilde av fuglen med maten:) Ønsker dere en god ukestart i morgen, klem Josefine

  SvarSlett
 2. For en flott hytte dere har :))
  Der hadde jeg og kost meg ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. the tablerunner and the buns look great.......

  SvarSlett
 4. Hølres ut som en herlig vinterferie. Her har den nettopp begynt og min begynner ikke før kl. 16 i morgen men alt blir så mye roligere når ungene ikke skal opp om morran. Deilig.
  Ha en herlig dag videre. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 5. En skikkelig fun helg...For en hyggelig hytte dere har! Så mange fine bilder. Deilige boller. Vi skal ha en forskinet fastelavenskos i kveld hos foreldrene til mannen min. :o) Ha en kjempefin uke! ((KLEM))

  SvarSlett
 6. Hei! Så fine lapper du helker av oldemorsruter, driver selv med det om dagen, lager babyteppe. Men du, hvor i Valdres har du hytte? Lignet veldig på nabohytten vår;) ...? Silje

  SvarSlett
 7. I just came across your blog and I enjoyed it very much.

  SvarSlett
 8. Oi, for en hyttedrøm. Så ut som et nydelig sted:) Så kreativ du er med lue og løper. Håper ferien var topp og ikke altfor ikke å komme tilbake i hverdagen.

  SvarSlett
 9. Sender deg her en liten hilsen. Hekle teppet kommer til å bli kjempe flott. Jeg er bitt av hekle basillen,men så er det å finne frem hekle roen..kniis:-)Klem fra København

  SvarSlett
 10. Hytta ser skikkelig flott ut :o) Jeg surfer rundt etter ideer til bestemor-ruter og fant litt fine ideer her på din blogg.

  SvarSlett
 11. Nå er vel vinterferien langt borte, men påsken og våren desto nærmere
  : )Flott hytte dere har! Men det skulle vært Fastelavn litt oftere, for slike boller med krem er bare det beste! Nå er det bare UDK og emneord i strenger igjen for meg i KoG, så er jeg ferdig! Men det er jo den eksamen, da... Vi snakkes. Anne

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥