lørdag 28. mars 2009

Jordtimen


En time kan  vi gi jorden vår!! Tok bildene rett før vi slukket lampene…… Håper på at det var mange som deltok!!

We can give our planet one single hour!!! I took these pictures just before the lights went out…… I sincerly hope that many were participating!!!

earth hour 029

Vi  har sittet med sterianlys siden  20.30 og har ikke skrudd på lysene enda. Det ble så rolig og stille at dette bør gjøres langt oftere. Vår hverdag er til vanlig så hektisk at dette kan være en nødvendig “jording”. Å kunne falle til ro og senke skuldrene føles ganske så godt :o)

 earth hour 022earth hour 019

We have spent the evening in the light of candles since 8.30 p.m CET. That calmness and feeling of quiet made us consider doing this more often. The everyday motion is in general so busy and this is the necessary oposite…….

earth hour 010

Ønsker alle en fortsatt god helg, og husk å stille klokken en time frem da :o) Sommeren kommer…..

Keep enjoying your weekend, and remember to set your watches one hour forward :o) The summer is on its way……

Yvonne

 

10 kommentarer:

 1. Jeg er så enig med deg... En viktig time dette, og det bør vi gjøre oftere uansett!! Skjønne bilder du har tatt;) og takk for tipset med klokken. Den har jeg ikke fått med meg... I morgen har IKEA nemlig 25 års bursdag her, med utrolig mange tilbud... Dermed tenker jeg at det kan være lurt å komme seg ut der i tide.( Huff og huff, hør på jenten som liksom skal forsøke å bli mindre materalistisk...HUFF OG HUFF.) Det er ikke gjort i en fei dette med endring iallefall:)

  SvarSlett
 2. Først må jeg si at du har en fin blogg!! Du er så flink og kreativ!!

  Ja, jeg var også med på denne timen...herlig atmosfere med alle disse stearinlysene!!
  Vi hadde jo tv`en på, selv om lysene var av, måtte få med oss det store korslaget...heier på team Hanne:-) Vestlending vettdu:-) Men som du sier, dette burde vi gjort oftere. Det var liksom som vi landet litt...og det trengs i kvardagen!!

  Har en fortsatt fin helg!
  -Ada-

  SvarSlett
 3. Har tent stearinlys i hele kveld vi. Godt og bare slappe av:))
  Koselig blogg du har:))

  SvarSlett
 4. Jeg slukket også lysene og tente stearinlys. Så koselig på en lørdagskveld. Og så at det var flere her i boligfeltet mitt som gjorde det same.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Så enig, en time håper jeg mange ofret! Flotte bilder hos deg!

  SvarSlett
 7. Hei igjen!! Ble så inspirert av alt det kreative på bloggen din. Og takk for kostomleggingstips.
  Vet at det opplegget jeg har sett på er veldig drastisk. Men vi har barn med adhd, ei av de er overfølsom for melk og jeg er overvektig, så det er kanskje på tide å ta tak i dette på en eller annen måte....
  Være litt bevisst hjemme ihvertfall.... Legger bloggen din til linklista mi. Koste meg her. Nydelig babyteppe du strikket. Ble det ferdig? Kan ha oversett et inlegg. (Hvis du merker at jeg fjernet innlegget og la det inn igjen, så stemmer det. En liten detalj jeg måtte rette på, for ikke å utlevere for mye i offentligheten :)

  SvarSlett
 8. Hei på deg...så fint innlegg. Må bare si at i vår sy-iver glemte vi hele markeringen i går. Får ta det igjen i kveld... Fine bilder hos deg, ønsker deg en flott uke, klem

  SvarSlett
 9. Vi koste oss mange timer med levende lys lørdag kveld... :o) ((KLEM))

  SvarSlett
 10. Jeg er helt for å gjøre dette oftere! Vi har ikke "vondt" av det. Dessuten gikk forbruket ned med 2% i Norge under denne timen. Jeg visste det uheldigvis ikke før etter "Jordtimen" men neste gang kan du regne eg meg:)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥