mandag 9. mars 2009

Kreativ i mars…….Svuuuusj, der gikk det to uker gitt!!!

Skolen er spennede og tar mesteparten av tiden min – naturlig nok. Det har likevel vært tid til kreativt syssel……

Whooooosh, there went two weeks!!!!

School is utterly interesting and takes up a lot of my time, naturally! Still, there has been time for creativity as well…….

Kreativ i mars 018

I helgen har jeg vært på Dear Jane kurs med Hanne. Det har vært utrolig inspirerende og gøy. Alltid morro å lære nye sømteknikker, denne gangen gjorde jeg alt for hånd……..

This weekend I attended a Dear Jane class with Hanne. It was incredibly inspiring and fun. It’s always exciting to learn new techniques, this time I only sewed by hand…….

Kreativ i mars 013

Her er det ferdige resultatet av et strikket teppe jeg har vist ved flere anledninger. Jeg har gjort noen spede forsøk på å hekle blomster…….

This is the result of a knitted blanket I have shown half done on a few occasions. I have made an attempt on crocheting some flowers……..

Kreativ i mars 005

Dette er en veske som bærer preg av å ha blitt summen av veldig mange inspirasjonskilder, bl.a Amy Butler, som det grønne stoffet er fra. Det var litt plunder og mye fundering, men resultatet ble ikke så verst????? Min søster fikk denne i fødselsdagsgave :o)

This bag has many sources of inspirations, among them Amy Butler. The green fabric is one of hers. The bag brought a lot fumbling and mindwork, but I think the final version is rather nice????? My sister got it for her birthday :o)

Kreativ i mars 019

Dette er mitt bidrag til “OPM” Challenge. Dette er en uferdig topp til ett babyteppe. Det trenger å quiltes, så jeg bretter opp ermene og håper jeg får det ferdig snarest – før babyen blir for stor….hehehe….. ;-D

This is my project for March for the “OPM” Challenge. This is an unfinished baby quilt. All it needs is quilting and binding, so I will make an all-out effort and hopefully it will be finished soon – before the baby is too old……..*lol*…. ;-D

Vinterferie 2009 001

Sender oppmuntrende tanker mens vi venter på våren ;-)

I’m sending you happy thoughts wile we wait for the spring to arrive ;-)

Yvonne8 kommentarer:

 1. Venter på vår, ja... det har da i alle fall ikke snødd i dag :o)

  Skjønner godt din søster ble begeistret for vesken - den er knallfin!

  Det var et inspirerende kurs! Blokkene dine er kjempefine - gleder meg masse til å se flere av dem!

  ...og til å se babyteppet ferdig quiltet ;o)

  SvarSlett
 2. Så flink du er med håndarbeid! Jg likte veldig godt vesken du ga til søsteren din. Flott!

  SvarSlett
 3. Hei..så spennende med kurs, kjekt å lære nye teknikker, spennende blokker:) Skal på kurs til helgen, men det er kun for å bli bedre i maskin quilting. Lekker veske du gav din søster i gave! Ønsker deg en fin kreativ uke videre, klem

  SvarSlett
 4. Hei på deg! Så mange fine ting du har hatt i gang...Vesken er så nydelig og strikket teppet er også! Glad for at kurset er inspirerende og spennende. Ha det fortsatt gøy med litt håndarbeid i mellom :o) ((KLEM))

  SvarSlett
 5. Tiden har så alt for lett for å gå så allt for fort! Ikke for det, akkurat nå så jeg gjerne at det gikk fort mot varmere vær og grønnere tider! Masse fint du har laget og fullført siden sist. Det strikketeppet ser virkelig søtt og varmt ut. Og vesken, ja den ble kjempefin og søsteren din er heldig som har fått den i gave!

  SvarSlett
 6. Vår, vår, vår!!! Så mye fint du viser. Kreativiteten blomstrer:-) Klem fra meg.

  SvarSlett
 7. Herlige stoffer, farger og mønstere!!!

  SvarSlett
 8. Så flink du har vært! Jeg blir imponert over så produktive mennesker!! Etter at helketeppet mitt ble ferdig har jeg hatt en liten pause, men begynner nok på litt vottestrikk igjem snart;)
  Søtt babyteppe forresten, sånne er alltid gøy å få;)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥