søndag 26. april 2009

Quiltepuslerier….


Her kommer noen bilder av ett teppe jeg begynte på i påsken :o) Blokkene er 18x18 inch, så forholdene er ganske greie å jobbe med!

Kreativ påske 031

  Har hatt en stoffpakke som har stått på utstilling i et par år, men nå er den i bruk…… Teppet består av seks blokker med applikerte blomster og seks blokker med blokken “Chimney and cornerstones” :o) Teppet heter “Fanciful Flowers” fra boken “Material Obsession”!

Kreativ påske 033 Kreativ påske 034

Thought I’d show you some pictures of a quilt I started on during the Easter holiday. It’s called “Fanciful Flowers” from the book “Material Obsessions”. Each block is 18” square (originally 18,5”) had to do som adjustments due to my fabrics ;-D

I had a FQ bundle that had just been sitting in a cupboard for the last two years……… Given the bright colours I found it to be just right for this quilt…………….

Kreativ påske 035

Ellers har uken gått med til skolearbeid og forelesninger……. Et lite pusterom har jeg tillatt meg, har nemlig vært på veskekurs i Kathrines Quilte Stue :o) Lover å vise noen bilder etterhvert!

The week has passed quickly and has been spent running to and from lectures and studying……… I did grant myself a breathing space as I took a Bag-making class at Kathrines Quilte Stue :o) Promise to show some pictures later on!

Kreativ påske 032

Ha en fantastisk uke alle sammen :o)

Have a great week everyone :o)

Klem, Yvonne :o)

 

10 kommentarer:

 1. Så flott dette så ut! Blir nok nydelig når du får det ferdig. :)

  SvarSlett
 2. Så flink du er!!! Skikkelig lekkert!! :)
  Klem Maria fra Idekroken

  SvarSlett
 3. Hei...så vakkert teppe du har startet på, spennende mønster og nydelige farger. Og veskekurs ja....gleder meg til å se bilder fra det!! Nå kan det se ut som om vi også skal få et her i Bergen til sommeren....jippi sier jeg bare. Ha en flott søndag...stor klem

  SvarSlett
 4. Så flink du er - sette blir skikkelig flott. Gleder meg til å se det ferdige resultatet, samt resultatet av veskekurset :o)

  Ha en fin søndag videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Hi, hi - "sette" som i "dette"... ;o)

  SvarSlett
 6. Dette blir fint!Likte også veldig godt log cabin blokkene dine!
  Ha ei fin uke og lykke til!

  SvarSlett
 7. Hallo i luken!
  Så flink du er og jeg er imponert over alt du får til. Jeg har nå blogget i en måned og din blogg var den første jeg så. Jeg ble så fasinert av layout, organisering og blogginnhold.
  Så derfor ligger det en award og venter på deg i bloggen min.
  Ønsker deg en fin uke :0)

  SvarSlett
 8. Teppet ser flott ut, spennende å se det ferdig!

  SvarSlett
 9. Nydelig Yvonne! De tulipaner er så flotte. Og log cabin blokkene er lekkert! Ha en kjempefin uke alle dere .o) ((KLEM))

  SvarSlett
 10. Blokkene dine er knallfine! Dette kommer til å bli et kjempestilig teppe!

  Håper det går bra med oppgaveskriving!

  Sees snart? Klem fra meg

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥