søndag 3. mai 2009

Skapertrang


I løpet av den siste uken har behovet for å være kreativ stadig presset på. Og i dag eksloderte det! Innen jeg rakk frokost hadde jeg laget ett armbånd og to par øredobber.

During the last week I have had an immensely need to create and today it litterary erupted! Before breakfast I had made two sets of ear rings and a bracelet.

Skapertrang1 022

Så fort frokosten var overstått poppet det frem to par øredobber til samt tre armbånd:o) Jeg har mistanke om at det hele bunner ut i at jeg snart skal ha eksamen ;-D I de timene jeg satt og jobbet med skolearbeid idag kom ideene fortere enn jeg rakk å registrere dem……

Breakfast done and out popped two more sets of ear rings and three bracelets :o) I have a suspicion that it is all connected to the fact that my exams are just a few weeks away ;-) beacause during my studying today the ideas came and went faster than I could think them through…….

Skapertrang1 024

Tidligere i uken var jeg så utrolig heldig at jeg fikk denne awarden fra Grete. Tusen takk for at du tenker på meg, setter umåtelig pris på at du tar deg tid til å lese bloggen min :o)

Awarden_nr_1

Earlier this week Grete gave me this award. I’m so utterly greatful and thankful for the fact that you take the time to read my blog :o) Thank You!!

Skapertrang1 008

Jeg har kastet meg på stitcherybølgen. Da jeg satt og jobbet med bildene til Kathrines seneste blogg skjønte jeg at denne gangen var det ingen vei utenom – jeg måtte kjøpe dette mønsteret! Er ikke bildene hennes fine :o)

I have joined in on the stitchery wave ;-D When working on the pictures for Kathrine’s latest blog I realised that there were no way around this – I had to get that pattern! Aren’t her pictures just delightful :o)

Skapertrang1 009

Så nå er jeg igang, såvidt det er…………………! Jeg har valgt min egen innramming basert på den opprinnelige, så får vi ser hvordan det fungerer i den store sammenhengen – etterhvert. Foreløpig har jeg valg ut de mønstrene jeg liker best, men ser at dette er avhengighetsskapenede – burde egentlig komme med varseltrekant!!

I’m on my stitching way……………! I have chosen a framing of my own. Hopefully it will work out fine. To start with I have chosen those patterns I fancied the most, but I do realise that this is addictive. These things should come with a warning sign!!!

Skapertrang1 025

Dette er et resultat av skapertrangen mens jeg leste klassifikasjon……….. Kanskje det manifisterte seg????  Ha en flott og vårlig uke :o)

This is a result of one of todays creative twirls while reading about classification…….Maybe it will result into something???? Have a wonderful week :o)

Yvonne:o)

7 kommentarer:

 1. Woooow, så utrolig kreativ du har vært i dag - armbåndene og øredobbene var skikkelig flotte. Ikke nok med det, flere andre fantastisk prosjekter du har på gang også...;o)

  Ha en kommende flott og kreativ uke (og kanskje litt lesing innimellom ;o) )

  Goklem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Stitchery er så gøy og du kommer til å bli så glad i det. Enkelt og lett og ha med seg i veska overalt. Lykke til og kos deg.

  SvarSlett
 3. Takk for besøk! Morsomt å finne din flotte blogg!!! Her var det utrolig mye kreativitet!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Så flotte smykker du har laget. Likte veldig godt det blå armbåndet. :-) Hvilken streng/tråd bruker du når du trer armebånd?

  Jeg har også gått til innkjøp av denne boksen med små stitchery. Den har stått på hylla mi på syrommet siden tidlig i vinter, skal være mitt sommerprosjekt. :-)

  Lykke til med eksamen.

  SvarSlett
 5. Oj oj så mye fint du lager, skal si du har kost deg! Smykkene ble så fine:) Ikke rart du fikk lyst å stitche etter å ha tatt bilder av alt det lekre i butikken til K. Ser kjempekoselig ut det du har begynt på!

  Og grattis med award!!

  Ønsker deg en fin dag, snakkes..klem

  SvarSlett
 6. Sååå nydelige smykker du har laget Yvonne--flotte perler og farger-spill! Og stitchery er gøy...det du har begynt på er så fin! Ha en kjempefin uke med studiene og kreativitet! ((KLEM))

  SvarSlett
 7. Kast over noen kreative basiller til meg er du snill, er bare så treg for tiden....

  Kjempe fine smykker og fint broderi du har laget....kos deg i vårsola!

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥