torsdag 30. juli 2009

Brev från kolonien………..

Idag kom det brev i posten, fra vår eldste. Hun er på feriekoloni, men kjenner jeg henner rett så lever hun ikke opp til “Stilleste gutt (jente) på sovesal 1”. Siden mandag har hun levd kolonilivet og testet ut hvordan det er åvære sammen med masse ukjente mennesker, lære nye regler og generelt ha pause fra sin hverdag med mor, far og lillesøster….Her bor vi 038

Today we got a letter from our oldest. She’s at Summer Camp for the week. I have no doubt she’s having a great time learning to know new friends, different sets of rules and not to forget ; a whole week away from her daily routine with mom, dad and little sister……..

Her bor vi 030 Så mens hun er ute og tester vingene i kontrollerte omgivelser, kjenner jeg at skapertrangen er på vei…….. Utfordringen er alltid den samme: Jeg har alle disse stoffene. Hva skal jeg gjøre med dem??? Vil at de skal bli et teppe, men hvilke blokker, hvor stort, med eller uten applikasjoner?? Skal jeg bruke blonder?? Hva med et par stitcherier inne imellom???  Beslutningsvegringen er overveldende her, men stoffene er jeg veldig fornøyd med!!!  Noen gode forslag der ute i blogglandia???

Worthing 2009 192 So while she is off, testing her wings under heavily controlled conditions,  I’m struggling with these fabrics above……. I like them A LOT!! But I’m always in agony over which way is the best usage?? I want them to become a quilt ;-D What kind of blocks should I choose?? Should there be lace, stitcheries of applique??? My lacking ability to make a decision is driving me – well,  hungry…….. Suggestions?? Anyone?????

Worthing 2009 525

Håper alle har det veldig bra!!

Hope you all are well!!

klem fra Yvonne :o)

7 kommentarer:

 1. Sikkert kjempe gøy på koloni, i min ungdom var det Norway Cup for alle penge, og som vi koste oss!!! Kjærester og disco...og litt fotball...ha ha ha

  Nydelig samling av stoffer du viser, jeg fant noen biter når jeg ryddet, som jeg har planer om å sy litt av, men ikke noe teppe her, fixer det bare ikke....

  Kos deg foran symaskinen!

  SvarSlett
 2. Så spennende med feriekoloni!
  Hun koser seg sikkert tenker jeg.
  Godt å komme seg bort fra masende foreldre også ;O)
  Kos deg med stoffene dine!
  Håper du viser fram ferdig produkt.

  God helg og klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Heisan...kjekt å ha deg tilbake på bloggen! Så spennende med feriekoloni,..tipper hun koser seg.

  Å så masse fine stoff...nå fikk jeg lyst å sy:)

  Du kan jo lage deg et nytt høstteppe, en får jo aldri nok av dem. Eller et teppe til en stol, eller noe helt annet..hi.hi

  Du kommer nok på noe snart:)

  Stor sommerklem

  SvarSlett
 4. Utrolig vakre stoffer! Jeg har vært i USA i sommer og kom hjem med kofferten sprekkferdig av stoff, bøker og joggesko. Gleder meg til jeg kan begynne å sy. Det er bare så vanskelig å velge hvilket mønster jeg skal sy.

  SvarSlett
 5. Ha dere en fortsatt flott sommer...det ser ut at det stråler hos dere! ;o) ((KLEM))

  SvarSlett
 6. Sikkert spennende å komme bort på feriekoloni, og at hun ikke er "stilleste gutt(jente) i sovesal 1" er bare bra... ;o) Må få lov å blafre litt (kontrollert) med vingene.

  Gleder meg til å se utfallet av masse flott stoff!

  Ha en flott helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥