søndag 31. januar 2010

Gammelt arbeid blir som nytt……..

En gang i tiden fikk jeg tilsendt månedlige stoffprøver i små poser. Det er nesten ti år siden.

Omtrent på samme tid oppdaget jeg Lappemakeriet, der fant jeg dette mønsteret og blokkene stemte med målene på de små prøvene jeg hadde samlet opp………

Gammelt på nytt 002 Det var bare et lite problem med det hele og det var at det manglet en monteringsplan i mønsteret ;O) derfor ble det ingen diagonal sammensying

(Jeg fikk beskjed at det kunne hende de menglet noe i mønsteret, men jeg var for uerfaren til å skjønne HVA det var som manglet ;O)

Gammelt på nytt 004 Jeg kom halvveis på det jeg hadde planlagt skulle bli en løper.  Om jeg ble lei eller glemte det eller bare begynte med andre ting – det husker jeg ikke…………………

Gammelt på nytt 008

Men da jeg så Trines “sekskanter i anarki” kom jeg plutselig på at jeg hadde da noe engelsk papirsøm liggende???  Utrolig moro når uferdige ting plutselig kan avsluttets :O)

Hvem har sagt at den endelige formen MÅ bli det som var tenkt??? Det er jo sikkert en grunn til at arbeidet blir liggende……..

Gammelt på nytt 013Så i stedet for å tvære det hele ut, avsluttet jeg de få blokkene som manglet for at arbeidet skulle bli helt og brukte kvelden igår på applikere det hele fast på en blårutet bakgrunn :O) Nå gjenstår litt quilting og lukkekant!!!

bilde125

Ellers kan det rapporteres at løperen jeg sydde til min søster er godkjent av Rikka. Vel, først måtte hun leke ferdig med posen det kom i…………….

bilde124 Det er helt åpenbart at løperen (eller yogamatten) er perfekt for en pus som priorietere DYP avslapning :O)

Den fungerer også ypperlig som liggeunderlag når man betrakter verden utenfor………..

bilde126Rikka og jeg ønsker dere en rikitg god søndag og håper at uken som kommer gir glede, inspirasjon og nye perspektiver!!!

mange klemmer fra Yvonne:O) 

12 kommentarer:

 1. Dette var ein morosam blogpost! Blei nesten inspirert til å ta fatt på gamle ting eg og. Ventar spent på Trine si nye bok, der er nok idear i fleng!

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte arbeider du har der. Liker veldig godt miniatyrer og ting som er sydd av små lapper. Holder på med en nå, som du sikkert kan se på bloggen min i kveld når det blir ferdig. Ha en god søndag!

  SvarSlett
 3. Kjempe koslig og flott arbeid.Jeg har veldig lett for å begynne på noe nytt og spennende. Her i huset har vi en liten hund som liker velig godt å ligge på mine tepper.Om det er bare en liten flik så er han fornøyd.
  Ha en fin søndag.

  Klem

  SvarSlett
 4. Heisan..

  Så lekkert arbeidet ditt ble, kjekt å gjøre det ferdig:) Flott med litt fargeklatter, kosleig stoff du har valgt!

  Var på lappemakeriet i går, inspirerende! Ønsker deg en fin ny uke, klem

  SvarSlett
 5. Hi my name is Judith and I just popped in from May Britts Blog. Love our work,
  Kind Regards
  Judith from Australia
  http://creativestudio10.blogspot.com

  SvarSlett
 6. Så spennende med det gamle arbeidet, blir nok flott når det blir ferdig. Du er veldig flink å sy. Løperen passet så godt hos deg også, nydelig på det gamle bordet. Vakre farger du har brukt. Og pus er virkelig fornøyd med jobben du har gjort. :)

  Ja, hvis det er vår i lufta her hos oss, må det definitivt være inne. Ute var det -10 og vind i dag. Huttetu! :)Det er nå man lengter til "et varmere land" , som det står i sangen.

  SvarSlett
 7. Hei! Kan jeg spørre deg om noe?:) Hva er egentlig forskjellen på blogg.no og blogspot? Hvor er topplisten på blogspot? Og hvordan ser man statistikk?

  SvarSlett
 8. Hei Sara :O)
  Forskjellen på de to stedene du nevner er rett og slett at de er ulike blogglevrandører. Blogspot er i utgangspunktet amerikansk, blogg.no er en norsk levrandør såvidt jeg kan se :O)

  Det finnes enda flere, men det avgjørende er hvile funksjoner som passer til ditt behov og hva du ønsker å bruke bloggen til.

  Blogspot topplisten aner jeg ikke hvor er, fordi jeg følger ikke med på den ;O)

  Når det gjelder statistikk er dette den tjensten jeg benytter:
  http://susnet.se/tjanster/
  De har mange ulike bergninger, du velger de du ønsker selv :O)

  Lykke til :O)

  SvarSlett
 9. Hei,
  akkurat sånn har jeg pleid å gjøre med strikketøy. Til slutt hadde jeg en haug med strikketøy som aldri ble ferdige. Flotte gensere kunne bare mangle monteringen, men så ble det liggende. Nå har jeg heldigvis sluttet med det^^,)

  Du lager iallefall veldig mye fint!
  Ha en fin kveld.
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 10. Så flink du er!! Og herlige Rikka har helt tydelig godkjent arbeidet ja..:o)

  Så flotte bilder!!!

  Håper du har hatt en flott uke så langt! Jeg har vært til Holmsbu på seminar de siste to dagene, og derfor vært litt fraværende. Har hatt det kjempefint!

  Ha en fin kveld videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 11. Tji-hi! Ja, av og til kan gammelt bli som nytt! Er det ikke deilig når du finner noe i skuff eller skap som bare plutselig kan bli ferdig? Kjempefint blir det!

  Klem fra meg

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥