fredag 1. januar 2010

Mjauuuuu…….Nytt År!

 

 

bilde103

Jeg stikker innom en snartur her for å se at alt er i orden. Nytt år byr på mange muligheter, og jeg er i skrivende stund litt opptatt med å observere noen særdeles flotte eksemplarer av meisefamilien ;O)

bilde102 Min tante Butterfly laget dette kjedet til min matmor i julegave,  utrolig festlig dingle-greie i rødt her :O)

bilde090 Altså, jeg bare lurer. Hva er poenget med å pynte yndlings-soveplassen min? Det medførte jo at jeg bare MÅTTE rydde!! Svivlene fungerer noenlunde som hodestøtte, men det lyset der, det er mitt!!

DSC00080 Min Butterflykusine fikk dette fra sin mor. Hennes favorittfarge er LILLA og når det kommer i form av et glitrende hjerte –hvem kan motstå??? Lurer på om det dingler like bra som det andre?????

Bilde086

OK, da ser dere at det fortsatt er liv her ;O) Min Butterflytante er i innspurten nå med en innleveringsoppgave til 5 januar……..

Jeg ser meg nødt til å ta en lur, her er det bare å legge seg til rette – nå kommer Nyttårshopprennet. Ingenting skaper varme fra TVen som en langdryg sportssending med Scheie!

 

Ønsker dere alle ett

riktig godt nytt år!!

Nyttårshilsen fra

Rikka

5 kommentarer:

 1. Herlig katt og nydelige smykker.

  SvarSlett
 2. He, he, he. Her er det en som kan kose seg og ingen hinder er for stort:-D Kos deg videre og riktig godt nytt år.

  SvarSlett
 3. Hei :-)
  Jeg er inn om for å ønske deg et riktig GODT NYTTÅR.
  Å for en nydelig pus du har, den ser ut til å leve livets late dager :-))

  Klem Fra Rigmor~~Seascape~~

  SvarSlett
 4. Hei Rikka, Hei Yvonne! Godt Nytt År til alle dere! :o)

  SvarSlett
 5. Heisann.
  Digger katten din.
  Ha en fin dag.
  Linda.

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥