søndag 10. januar 2010

Noatrøst og en impuls……….


Det å gå opp til eksamen er både arbeidskrevende og nervepirrende, derfor er det ekstra ille når resultatene uteblir. På den positive siden, jeg stod, med god margin, men heller ikke mer ;O). Kanskje det er håp på neste sensur???

DSC00108 Da er det hyggelig å kunne ta med gavekort jeg fikk til jul og besøke NoaNOa, der inspirasjonen alltid ligger på lur i hyllene…………. 

Fokuset trenger litt endring, livet går videre ;O)

DSC00109Nå som julen er ryddet bort er det deilig med litt vårfarger, selv om det strengtatt fortsatt er vinter :O) Synes fargene er veldig inspirerende denne våren bare se HER og HER !!

DSC00106Som et resultat av all denne inspirasjonen dukket Frøken Noa opp som en uimotståelig impuls i går kveld. Hun tvang seg frem, så det var bare å finne frem stoffer, bånd, Vlisofix, Tilda dukkehår og en liten titt på AnnAKas  Juleengler.

Bilde109  Avslutter i dag med Frk. Rikka som overvåker, mens min søster rydder bort julen :O)

Ha en rikitg fin uke!!

klem fra Yvonne :O)

7 kommentarer:

 1. Så flott den jakken var, nydelig rosa tilbehør også. Likte virkelig jakken veldig godt. :) Søt den Noajenta di også. :) For ikke å snakke om katten din, en liten rakker, ser jeg. ;)

  SvarSlett
 2. Frøken Noa likte jeg godt. Kreativt.

  SvarSlett
 3. Hei.
  Kjempe fine klær du har fått deg.
  Så smart det var å lage frøken Noa, hun var søt.
  Og katten, den ruler. :o)
  Ha en fin søndag.
  Linda...

  SvarSlett
 4. Den jakken er sååå nydelig! :o)

  SvarSlett
 5. Hei, og riktig godt nyttår til deg også!!! Ja, hvor dagene blir av, det kan jeg ikke helt klare å fatte... Mange herlige innlegg har iallfall blitt postet her på bloggen din siden sist jeg var innom. Ser at gavekortet du fikk har blitt forvaltet helt fint - nyydelig jakke!!!

  Ønsker deg en flott kommende helg - nyt dagene!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 6. Impulssying kan være urolig kreativt og forløsende, og Frøken Noa ble jo bare kjempeflott!

  Håper du har hatt en riktig fin uke, og ønsker deg og dine en flott helg! Håper vi sees snart! Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Heisan..

  Frøken Noa var bare så stilig!!

  Så flott at du stod på eksamen! Det er det viktigste på sikt... så kan en jo alltid ønske seg et bedre tall. Men i det lange løp betyr det mest at en tok utdanningen...og har bestått:)) Håper du har fått senket skuldrene og nyter helgen...varme klemmer fra meg

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥