søndag 14. februar 2010

Hjertelig hilsen………….


Måtte prøve ut hjertet i det nye Tildaheftet, trenger noen avbrekk gitt :O)  Stappet like godt en god mengde lavendel inn i hjertet også. Krystallen ble også med, litt glitter må til!

DSC00206 Og siden jeg var så godt i gang sydde jeg en nålepute også. Veldig moro og enkelt, men tror jeg skal ta den på maskin neste gang. Atterstingene er nok litt løse…………..

DSC00137

Ellers er det jo Kinderoverraskelsesdagen i dag  - 3 i en :O) Den favner liksom alle på en gang!! Inkluderende merkedag :O)

DSC00138

Morsdagen har blitt markert av mine to søte små, valentinsdagen tok deres far seg av (og jeg til ham) så nå gjenstår det bare litt bollebaking for i kveld.

DSC00129 Kan ikke egentlig tenke meg at handelsstanden er like fornøyd som meg, men jeg synes det var effektivt med alt på en gang!! Og de som ikke faller inn under de to første kategoriene får i alle fall boller med krem :O)

DSC00186

På fredag var jeg på besøk hos min søster og Rikkapusen. Rikka    K J E D E R seg stort om dagen, fordi det er så mye snø ute og det er ingen favoritt, potene blir jo våte…………  Derimot bør man sole magen ved enhver anledning.

DSC00187Håper alle har en kjempefin Valentins-mors-fastelavenssøndag ;O)

Klemmer fra Yvonne :O)

8 kommentarer:

 1. Åååå så koselig hjerte du har sydd, passet jo flott i dag!

  Og den nåleputen er supersøt, har veldig lyst å sy sånn jeg også..

  Ønsker deg en flott dag, kos deg masse og nyt maten:))) Hjerteklem

  SvarSlett
 2. Hallo!

  Ja nå er Trine boken i hus hos meg.Kjempe fin bok.I går hadde vi ny åpning av en butikk her på vestlandet og da var Trine der.Fantatiske tepper og en fantastisk dame. Går rett hjem hos meg.

  Flotte ting du har laget.

  Gratulerer med dagen til deg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Å så koselig med kort og gave fra mann;) Det gleder jeg meg til når vi her hjemme får vår egen lille familie også;) Nyt dagen med boller og kos. Klem fra meg.

  SvarSlett
 4. Vilket fint hjärta med kristallprisma!! Ha en bra Vändag!!

  SvarSlett
 5. Hei på deg!
  Håper du har hatt en flott "kideregg" dag så langt.. Hi, hi kan nok tenke meg at handelsstanden er skuffet over at alle disse tre dagene falt på samme dato. Fint for alle oss andre!!!

  Så flott hjerte og nålepute du har sydd. Jeg har også brukt litt tid ved symaskinen i dag, og det ble en stoffpose og et "overlegg" til gyngestolen min!

  Ha en fin kveld!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 6. Nydelig hjerte.
  Jeg har tildahefte på nattbordet, og tenker hver kveld, i morgen skal jeg lage noe fra det, men dagen kommer og går i en vill fart..
  Hjete var hvertfall veldig fint..

  Løperene er det bare til å lage vist du vil, bare kjekt det..

  Ha en fin start på uken ...
  Klem Linda..

  SvarSlett
 7. Nydelig hjerte og alt du har sydd Yvonne. Høres ut at dere hadde en koselig Valentins-helg... Vi stor koste oss med gave... og boller med krem. ;o) Ha dere en veldig fin uke å! ((KLEM))

  SvarSlett
 8. For noen nydelige sydde produkter!! :-)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥