fredag 12. mars 2010

H E L G!!


Det er helt klart vår i luften, noe som er deilig å tenke på mens jeg går her å venter på eksamensresultatet (venting er absolutt ikke min sterke side, verden stopper litt opp)…………

Jeg vil gjerne takke for alle oppmuntringene som kom, mens jeg jobbet som hardest. Det gjenstår å se om innsatsen har betalt seg, men jeg har et håp om å klare meg denne gangen :O)

Midt i mars 001 Mens jeg har gått her og ventet mellom innleveringer, treningsturer, forelesninger og gruppearbeider, sluttet plutselig aftenavisen å komme…………….

Midt i mars 003 Jeg så meg nødt til å ringe abbonnementservice, faktisk hele to ganger, da avisen ikke kom på tre ettermiddager. De hadde åpenbart byttet bud og det nye budet visste ikke at vi bodde her   hahahaha ;O)

Midt i mars 004  “Har dere navn på døren” spurte damen jeg snakket med. “ Vel, nei” måtte jeg innrømme, “men vi får jo morgenavisen” Og i det sammen innså jeg at det hørtest fryktelig teit ut!! Som gammelt avisbud vet jeg jo at det ikke er de samme som levere morgen og ettermiddag……… (som regel da ;O)

DSC00257 Vi ble lovet aviser og jeg har ordnet navnskilt – alle er fornøyde !! (Brukte malen fra Trine Bakkes siste bok og huset er basert på et forstørret Tilda-klistremerke ;O) )

bilde165 Rikka har våget seg ut i solen, tror fristelsen ble for stor – til tross for våte poter ;O) Søsteren min kunne rapportere om en litt sjokkert pus etter denne turen………….

Ønsker alle en strålende helg"!!

klem fra Yvonne :O)

11 kommentarer:

 1. Hei på deg..

  Så utrolig flott "navnequilt" du har laget, det likte jeg veldig godt.Kanskje jeg må lage et til oss også,har boken, mangler bare tid, hi hi..

  God helg til deg..

  Klem Linda..

  SvarSlett
 2. Såååå utrolig fint "skilt". Superfint! Også den pusen deres er såå skjønn da! Sier en som faktisk ikke liker puser :0)) Goood helg til dere!

  SvarSlett
 3. Godt det ble ordning på avisen igjen! Virkelig et flott skilt du har sydd, så fint det huset var. :) :) Koselig innlegg. Håper det går bra med resultatene på eksamenene. God helg! Søt pus, forresten.:)

  SvarSlett
 4. Hei på deg!
  Takk for koselig fredagsvistitt!

  Hi, hi - kan vel til en viss grad fortå hvorfor avisen uteble ja - rart med det der, det er ikke alle som er synske..;o) Utrolig flott navneskilt du har laget - quilting er du bare helt rååå på!

  Ønsker deg en herlig helg - koos deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Fint skilt! husker du da vi sydde velkommenskilt sammen for mange år siden. Mitt ble dessverre aldri helt ferdig.

  katrine

  SvarSlett
 6. Kjempe fint skilt har du fått deg.
  Takker for koselig hilsen fra deg på bloggen min.
  Ha en fin fredag
  klem

  SvarSlett
 7. Navnskilt hjelper ofte ;O)

  SvarSlett
 8. Så herlig skilt da,ingen tvil om hvem som bor i huset nå!! Takk for koselig og oppmuntrende hilsen,håper det har gått bra med eksamen din!!
  klem

  SvarSlett
 9. Så godt å se at det er flere som er nedsnødd! Nå er jeg så lei av vinteren at jeg gir den bort på bloggen min (give away).
  Veldig fint navneskilt dere har fått det!

  SvarSlett
 10. Masse lykke til, håper du får de resultatene som du ønsker deg!!!

  SvarSlett
 11. Heisan..

  Så flott dørskilt du har laget deg!
  Klart en sydame må ha et sånt skilt..
  Dette var inspirerende å se, fikk lyst på et lignende jeg nå:))

  Skjønner godt du er spent på resultatet...lykke til!! Stor klem

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥