søndag 6. juni 2010

Lapper i sommersol…..


Hei hvor det går……….
Nå er jeg ved veis ende for dette skoleåret :O) Imorgen levere jeg min siste oppgave, basert på 5 ukers praksis i Stortingsbiblioteket. Det har vært utrolig spennede og lærerikt!! 

17.mai og lapper i juni 007
 Kan ellers rapportere at resultatene så langt har  tidvis vært over forventing :O) Så nå krysser jeg fingre for denne siste. Etter å ha hatt praksis på et sted med så kunnsakpsfulle mennesker, som inkluderer en i alt fra dag en, synes jeg det ville vært hyggelig om oppgaven resultatmessig kunne avspeile dette.

17.mai og lapper i juni 009

Det har ikke blitt mye tid til søm, men jeg har jobbet litt mer med mitt gule og blå Junibakken teppe. ikke minst har jeg fått bestemt meg for bord og ytterkant – må jo ha med noen staselige blonder, slik at det se litt “borgelig” ut ;O)

17.mai og lapper i juni 014  
Det jeg har sydd mest på i det siste er det som dere ser en flik av her – et lite hemmelig prosjekt som veldig straks er klart ;O) Her har det vært en del håndsøm, noe som har passet godt……….

17.mai og lapper i juni 008

Fra i morgen kl 10 har jeg offisielt sommerferie! I morgen ettermiddag går turen til København med DFDS. En tur jeg fikk i fødselsdagsgave fra min søster i mars :O)
Håper alle har hatt en strålende helg i solen. 

Ses litt senere i uken :O) 

klem fra Yvonne :O)

7 kommentarer:

 1. Nydelig dette teppe du jobber med. Så fine farge, og skjønt med blondene. Likte også veldig godt den blomsten du syr på for hånd. Så herlig at du er ferdig med studiet nå, blir nok deilig med sommerferie. Jeg får ferie om 14 dager. :)

  SvarSlett
 2. God sommerferie og tur til København - en herlig ferieby!! Og for noen flotte sy prosjekter du holder på med.

  SvarSlett
 3. Så masse flott du holder på med - samtidig som du skriver oppgaver. Det må være godt å være ferdig nu da. Ønsker deg en god tur til København - har vært der bare en gang og har veldig lyst å dra tilbake.

  SvarSlett
 4. Nydelig fint teppe ...flotte farger...
  Godt det er sommerferie for deg nå.

  Ønsker deg en fin kveld

  Klem

  SvarSlett
 5. Da jeg så tittelen, tenkte jeg det hadde med deilige varme lapper å gjøre. Men det var jo noe så nydelig som lappetepper! I og med at jeg bor i Oregon, USA, lengter jeg etter gode, deilige, myke lapper med et glass SOLO....og kanskje en kopp kaffe eller en kopp te.
  Du er meget kreativ og jeg beundrer ditt arbeid...Gratulerer.
  Hilsen Ragna S.

  SvarSlett
 6. Junibakkenteppe ditt blir flott! God ferie! :)

  SvarSlett
 7. Hei Yvonne! Lykke til med den siste oppgaven. Kos deg masse i København og gjennom hele sommerferien. Teppet er såååå nydelig--blonden er perfekt tilbehør. :o) ((KLEM))

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥