mandag 19. juli 2010

A perfectly shabby bag - for my motherDen siste uken har min mor hatt vår yngste på ferie hos seg. Tror de har kost seg masse :O) Så lenge formen er grei er det sjelden nei når barnebarna vil på besøk, noe som bidrer til at vi 4 får litt pauser fra hverandre. Dette må jo være sunt for alle parter………. Jeg er henne svært takknemlig for dette :O)


sykkel og søm 021
During the last week our youngest spent a lot of time with my mother. I do believe they really had a great time together :O) If my mother feels all right, no is not an option when it comes to spending time with her grandaughters. Which in return gives the four of us a little time apart, healthy for us all. I am very greatful for this.

sykkel og søm 034
 Jeg vet min mor liker vesken min som jeg sydde i fjor, så derfor har jeg sydd en til henne også. Den har en liten lomme med glidelås inne i for lommebok og nøkler.
sykkel og søm 017

My mother really likes the bag I made for my self last year, so I therefore decided that she would get one for herself. Inside is a small pocket for a wallet and keys.

sykkel og søm 024
Håper alle har en fin sommeruke :O)
I hope you all have a wonderful week :O)

Klem fra Yvonne :O)

8 kommentarer:

 1. Så fin shabby bag, du har sytt :)
  Ja, vi hade mycket hjälp av mina föräldrar, när barna var små, men det är lääänge sedan....behöver av och till lite tid en av dem eller bara pleie "kärleken"....
  Ha en fortsatt fin sommar. :):)

  SvarSlett
 2. Det var en nydelig veske. Så flott både inni og utenpå. Likte så godt stoffene du har brukt, og bildet. Denne blir moren din glad for. :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig veske du har sydd til mamman din! Fikk jo se din veske når vi var på besøk hos Mia, helt skjønn den også!
  Skjønner godt at du fikk mange bestillinger på disse, veldig pent sydd!
  Mamman din blir nok veldig takknemlig hun også :)
  klem Laila

  SvarSlett
 4. God morgen!
  Gud bedre så flott veske du har sydd til mammaen din. Tviler ikke et sekund på at hun blir glad for den. Jeg har bursdag i juni forresten;) Hihihi...
  Babyteppet ble også utrolig flott. Tenk å ha den tålmodigheten da. Du har virkelig funnet ditt kall. Moro å se skapet til venninda di som hvitt. Jeg har et stående i garasjen som venter på en kjærlig hånd. Men vårt blir shabba til da. Eller så hadde det ikke vært made by Elin.
  Håper du får en fin dag.
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 5. For en skjønn chabby bag!!
  Går det an å bestille?? Skulle gjerne hatt en ??
  Din mor blir nok kjempeglad for denne!
  Ha en fin sommerdag!

  SvarSlett
 6. It is beautiful and I bet your mother will love it!!

  SvarSlett
 7. Godt å se du finner sytid i regnværet! Sukk! Ikke akkurat sommeren vi ønsket oss, men det kunne vel vært værre!

  Tror nok både bestemor og vesla setter pris på å tilbringe tid sammen! Så den kjempelekre veska som bare MÅ falle i smak blir nok prikken over i'en :o)

  Nyt de solglimtene vi har innimellom! Sommer klem fra meg

  SvarSlett
 8. Det er såååå nydelig Yvonne! Du er så flink med stoff og tråd. Moren din skal like det! Ha dere en fortsatt fin sommer :o) ((KLEM))

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥