søndag 14. november 2010

It’s coming on Christmas, they’re cutting down trees……


Det nærmer seg avsendelses dato for oss som deltar i Chookyblue’s Secret Santa Christmas Swap. Jeg er i avslutningsfasen for gaven som skal sendes avgårde :O)

2010 logo

The date for shipping of the gifts for Chookyblue’s Secret Santa Christmas Swap is approaching rapidly. I’m at the final stage of giftmaking :O)

Sarah og Elise 019  
Vi skal også legge ved noe til å henge på juletreet, som skal åpnes med en gang pakken mottas. Resten av gaven skal ikke åpnes før 1. juledag ;O) 

Along with the Christmas gift we have to include an ornament to hang on the tree when the parcel arrives. The main gift have to wait to Christmas day ;O)

København des 2008 051

For seks uker siden begynte jeg i full jobb, etter endte studier. Det har gjort at tiden plutselig ble veldig amputert og bloggen har jeg nok ikke hatt overskudd til å prioritere…………… Men jeg leser stadig vekk deres blogger, så litt med er jeg fortsatt……

København des 2008 085

Six weeks ago I began working full time again, after finishing my degree. This has resulted in a lot less time to prioritise my blog. But I still read your blogs, so I’m kind of hanging in there…….


København des 2008 026 
Så frem til neste gang, som jeg håper ikke er så lenge til, ha det riktig bra!

So until next time, which I hope is not far away; have a great time and enjoy!

Hilsen Yvonne ;O)

6 kommentarer:

 1. Kan tenke meg det er mye å gjøre når du er i full jobb igjen. Spennende med de gavene dere sender til hverandre. Søte juleting du har sydd. :) Søtt med eple og grankvistene.

  SvarSlett
 2. Heisan..

  Så kjekt å ha deg tilbake!

  Ikke vanskelig å forstå at det er travle dager når en begynner i full jobb og har familie. Skjønner godt at bloggingen må vike da ja...

  Så søøte ting du har laget. Det blir nok mottakeren glad for!

  Ønsker deg en fin ny uke, stor klem

  SvarSlett
 3. Nydelige juleting du har sydd...
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 4. Hei, Yvonne! Gratulerer med nye jobb! Håper at du trives. Og så flott å ha deg tilbake i blogg-verden. :o) Jeg har hadde det dårlig med helsA for en stund nå, og å er jeg litt treg å besøk andre på nettet osv...men tar hver dag for seg. Før helg reiser vi til USA for å ferie høsttakkefest med familien min--jeg gleder meg! Så mange nydelige ting du har laget...eplet er så søtt. Kos dere masse nå i førjulstiden! ((KLEM))

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  Kjære deg så bra at det var hos meg du så lyset :DDD
  Fargekoden er S 8000 - N !
  Beklager at det tok tid før jeg så kommentaren din ;)
  Så mye spennende du holder på med om dagen! Blir nok helt nydelig det du lager til gave byttingen!!
  Dagene flyr av sted, virker som det er bare mandag og fredag i uken nå... og når du i tilegg har begynt å jobbe fullt så skjønner jeg at bloggen ikke har første pri. men koselig å høre fra deg var det :)
  Ha det fint da!
  klem Laila

  SvarSlett
 6. lovely ornies......SSCS is getting very exciting......

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥