søndag 6. mars 2011

How often??Jeg lurer veldig; Hvor ofte bør man blogge? (Hmmm…. kanskje litt sent å lure på dette etter snart 4 år som blogger…..)


I am pondering on how often I should write new postings om my blog… (Is it too late to ask this, after almost 4 years as a blogger…..? )


Februaroglittmars 089

I en lang periode nå så har jeg oppdatert bloggen med svært ujevne mellomrom. Mye skyldes at jeg er litt tom og ikke helt vet hva jeg skal blogge om ;O) 


For a long time now my blog has been updatet quite irregularly. The fact is that I feel kind of empty and my mind is very silent these days ;O) 


Februaroglittmars 057

Det har igjen fått meg til å undres på om jeg har for store krav til innleggene mine??? Om jeg fint kunne laget noen korte, enkle innlegg om “ingenting”???  Er “ingenting” bra?? 


So I am wondering if it is all right to write a whole lot of “nothing”?? I am not able to be creative all the time and produce new things often ;O) I just don’t have that kind of energy.  


Februaroglittmars 078

Ser jo at mange oppdaterer daglig eller til og med flere ganger daglig, men hva er passe; en til to ganger pr uke?? hver dag?? 

Tenker jo at jeg må ivareta de hyggelige leserene jeg har, men  det er litt stille for tiden…….  

Dette ble et litt sutrete innlegg, det finnes tross alt verre ting her i verden enn ikke å få laget innlegg til bloggen!


Februaroglittmars 047

So how often should one post?? Every day? Every week, twice a week?? I love all my readers and want to make sure they feel appreciated ;O)  A bit whiny, I know. There are more important things in the world……


Februaroglittmars 096

Håper alle har hatt et underholdende VM på ski og nå er det snart klart for fastelavensboller :O)

Hope everyone has had a great weekend!! New week tomorrow- ENJOY :O)

Klem fra Yvonne

10 kommentarer:

 1. Jeg prøver å oppdatere ca 3 ganger pr uke. Folk skal jo tross alt ha tid til å se bildene man legger ut før man legger ut nytt innlegg igjen. ;)

  Den nye boka fra TILDA ser veldig fin ut!

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Kjekt du var der igjen.....jeg har ikke noe mål for hvor mange innlegg jeg skal ha hver uke...noen ganger fler enn andre....det er kjekt å dele noe av det jeg gjør

  Kjekt å se hva du lager og blir veldig inspirert av deg og din blogg
  Fin søndag ønskes deg
  Klem

  SvarSlett
 3. Sier ja takk til en av de bolølene der:)Fin blogg..legger megb til som følger.

  SvarSlett
 4. Det er litt opp og ned med bloggingen. Kommer jo litt ann på om man har noe å vise. Holder på med noen store prosjekter for tiden og er litt "redd" leserne skal gå lei også hvis jeg blogger for mye om det samme også. Du har en flott blogg som jeg følger. Ha en super uke.

  SvarSlett
 5. Hei på deg..

  Koselig bok, tenker du gleder deg til å kose deg med syprosjekter derfra ja...

  Ikke alltid like lett å finne rytme på innleggene. Men jeg syntes det alltid er kjekt å komme innom til sånne kreative blogger som deg. Du lager alltid så mye fint:)

  Ha en flott ny uke, klem fra meg

  SvarSlett
 6. Heisann! Du har jo en flott blogg, og det gjør absolutt inngenting om man lager noen enkle innlegg! Blogging bør jo først og fremst være noe en gjør fordi det er gøy, ikke en ting som gir dårlig samvittighet og blir en stressfaktor... Et par ganger i uka bør være greit? For de fleste går det litt i bølger- og det er vel helt greit det også :)

  SvarSlett
 7. My thought is that you should post when you feel like it. A blog shouldn't feel like work or be an obligation. You provide inspiration to us and we are pleased when you do. If this became an effort, the joy you have in what you do would show and we'd lose the inspiration.

  SvarSlett
 8. Enig med det de andre skriver her inne, blogg så ofte du føler for det.
  Dessuten er det vel litt avhengig av hvordan type blogg du har. Selv så har det blitt endel innlegg den første måneden nå fordi det var så mye å få skrevet ned og forklart, men så vil det roe seg.
  Bloggen din er kjempefin, og en stor inspirasjon for de som er flinke med håndarbeid vil jeg tro, og gir meg som ikke er så flink mange drømmer....og da må man vel få si at du har lykkes :-)

  Stå på!
  Klemmer :-)

  SvarSlett
 9. Det går i rykk og napp hos meg også. Og man bør nesten føle at en har noe å blogge om. Men det viktigste er nesten at man føler at en har tid til å prioritere bloggingen. Jeg synes enkle innlegg kan være like så fine som de lange. Noen ganger blir det rett og slett litt for mye skriving. Kommer an på hva slags blogg en har. Men har man en interiørblogg for eksempel så fokuserer i hvert fall jeg på bildene. Selv om jeg også setter veldig pris på en godt skrevet tekst:)
  Håper du har en fin dag. Og jeg følger med deg i hvert fall:)
  Klem Elin!

  SvarSlett
 10. Her ver du jo, Yvonne! Så koselig :)

  Du vet, når det gjelder oppdatering av bloggen, så er det helt opp til deg, når du har tid og lyst (mente ikke å "mase" på deg... hihii). Som blogger selv prøver jeg å ha "noe å si" i hvert innlegg. Og har jeg ikke det, så blir det ingen innlegg (selv om det til tider kan være på kanten, det hele...) Men som leser av andres blogger så må jeg innrømme at jeg synes det er stas hver gang en favorittblogger har oppdatert. Blir det veldig lenge mellom hver oppdatering, har jeg lett for å "spore av"... hvis du skjønner hva jeg mener.

  Uannsett, ikke la deg stresse av blogging, det skal jo være en glede, ikke en forpliktelse!

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥