torsdag 2. juni 2011

A new home……

Neida, vi har ikke flyttet ;O)  Men løperen min, som jeg  sydde på kurs med Mia, er ferdig og har flyttet hjemmefra. Jeg sydde den med tanke på å ha den på spisebordet vårt, men noe ville det annerledes………

No, we have not moved or bought a new home ;O) My tablerunner, which I made with Mia, is done and has left home. Jeg made it for our dining table, but it was not meant to be…..

Mai2011.løper.kaker.ballett 780
Jeg fotograferte den hjemme på bordet, men lyset ble liksom aldri bra. Den faller liksom heller ikke helt på plass på bordet, og akkurat da ble jeg litt trist. Fordi der det var meningen at den skulle ta seg ut, så fikk den på ingen måte vise sitt potensiale…..

I took several pictures of it at home, but nothing seemed right, not the light,  not the tablerunner. The way I had envisioned it never appeard, it just looked sad……

Mai2011.løper.kaker.ballett 758
17.mai 186

På 17. mai tok jeg den med meg da vi skulle på besøk til mine svigerforeldre,  i håp om at lyset der var bedre…………..

I det jeg la løperen på bordet så jeg med en gang at den fikk det inntrykket jeg ønsket, det lutede trebordet omfavnet løperen og den ble fremhevet på en helt annen måte enn hos oss. Løperen min hadde kommet hjem…………… (det var bare ikke hos oss)

17.mai 189

Since the pictures I took at home were so miserable I brought the tablerunner to my in-laws, hoping the light was better there………

When I placed the tablerunner on the wooden top it all fell into place. It got life and was embraced by the table and the room. The light made it stand out , like I had hoped it would do on our table. My tablerunner had found it’s true home………( it just wasn’t my home).

17.mai 182
Vi har tatt langfri og solen skinner, håper dere har en deilig fridag. Om litt så er det helg  :O)

Today is bank holiday, and we have taken tomorrow off as well, enjoying the sun. Have a great evening, the weekend is just around the corner :O)

32E8551FC394A14FBCC0F66937B943E8

9 kommentarer:

 1. Nydelig fin løper og heldig er du som har gått kurs med Mia....
  Er enig at den var finere på det lutete bordet....snill er du

  Ha en fin kveld
  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Det var jo en helt fantastisk løper, så skjønne farger på stoffer, og fine mønster. Nydelig på det lutede bordet. Men, så kjedelig å gi den fra deg da...

  SvarSlett
 3. Litt sårt å gi den bort, men det var ingen tvil om hvor den gjorde seg best ;O) Dessuten vet jeg at den vil bli satt stor pris på og tatt godt hånd om :O)

  SvarSlett
 4. Vakker løper - har jo sett den i sitt "nye" hjem "live"...!

  :-) Du er bare såå flink. Har jeg sagt det før? Jada! :-D

  STOR klem

  SvarSlett
 5. Helskjønn løper, og jeg må si meg enig - løperen er kommet hjem :o)

  Ønsker deg en strålende flott sommerhelg, forhåpentlig med sol og varme!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 6. Løperen din er aldeles nydelig, men det er som du sier, den trenger et bord som står i stil til den. Kanskje ikke de blå lyse fargene passet til ditt mørke bord.
  Men det ble ihvertfall perfekt på trebordet :) God helg.

  SvarSlett
 7. Nydelig løper med spennende mønster. Er enige med de andre som har kommentert at den passet best på det luta bordet. Ha en strålende helg.

  SvarSlett
 8. ja, ja, sånn kan det gå :o) Noen ganger vil disse tingene bare bo andre steder enn der vi hadde tenkt. Men flott ble den! Og gratulerer så mye med et ferdig prosjekt!

  Håper du og dine har en flott kveld i plaskeværet :o)

  Klem fra meg
  Xxx

  SvarSlett
 9. Your tablerunner is soooo beautiful!!! I like its color! :o)

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥