onsdag 6. juli 2011

From one to another….


Jøss, der har en hel måned løpt av gårde……. Mon tro hvor den ble av??

Kan den ha forsvunnet i alle skoleavsluttningene, sommerfester på våre respektive arbeidsplasser eller det faktum at verkstedet ringte for å fraråde oss å reparere Volvo, og  at vi dermed ble nødt til å hive oss rundt og kjøpe "ny" bil?? Det er i allefall ikke fordi det har vært så fantastisk mange soldager….


Krestivjuni 035

Wow, has it been a month all ready…….. Wonder where it went??? 

Did it disappear with all the School  arrangemets, summer parties at work or was it the fact that the head mecanic called us to say that he did not recomend any repairs for the Volvo, meaning we had to completely change our focus and buy a "new" car???? Well there was not any sunny days to blame, that’s for sure…… 

Krestivjuni 021

Denne bloggpausen har på alle måter vært av den uoffisielle sorten og på ingen måte planlagt. Nå derimot, blir det en liten og planlagt pause :-D  Skal blandt annet på hotelltur til København med en venninne. Noen som har favoritt butikker eller spisesteder å anbefale??

Det blir også tur til Kristiansand Dyrepark i løpet av sommeren for familien (må bekjenne at vi har snytt våre barn for denne opplevelsen, men håper vi blir tilgitt nå).

Krestivjuni 037

So this blog break was not intended, but the one coming is a planned break :-D I am going on a trip to Copenhagen with a friend, very looking forward to it!! Any favourite shops or places to eat you would like to share??

Later in the summer we will take a family trip to Kristiansand in the south of Norway  and visit friends and an amusemntpark/Zoo fameous for it’s pirates and animals. Our girls are really looking forward to that…..

Krestivjuni 074

Løperen, på bildene over, er en gave jeg og en kollega laget i samarbeid i bursdagsgave til vår avdelingsleder tidlig i juni.

Blomsterbildene er mitt bidrag til bilder av sommerens hage. i år har vi denne ene blomste……. Grunnet renovering balkonger i  borettslaget var det ikke noe poeng å plante noe i år, det som var igjen fra i fjor har de trampet ned, med unntak av denne ene blomsten…

The tablerunner was a gift for our  boss. A collague and I made it together, sort of….
The flower pictures are our “summer garden” pictures.

Krestivjuni 076

Ønsker dere alle en riktig god sommer :O)

Whis you all a really good summer :O)


Yvonne :O)

8 kommentarer:

 1. Åh, dette var en nydelig løper! Så flott med hjertedetaljene, og blondene. Nydelige stoffer du har satt sammen også. Det ble en fin helhet.

  SvarSlett
 2. Så fin løper!
  Sommerlig og fin.
  Koselig på terassen din også.
  Har akkurat sittet ute med et glass jeg også, men nå er klokka 24, må til køys nå!

  SvarSlett
 3. Lekker løper. Mangew fine detaljer. Ha en supertur til København!

  SvarSlett
 4. Det var en kjempesøt løper!
  Ha en super ferie! Nyt dagene, og håper været er godvenn med deg og dine :-)

  Klem
  xoxo

  SvarSlett
 5. Hei på deg..

  Det er godt med litt pause fra dataen på denne årstiden:)

  så søt duk du har sydd!

  København er min favoritt by. Skulle så gjerne hatt et lite krypinn der ja.Det er så mange koselige spisesteder rundt hvert hjørne syntes jeg. Og selvsagt mange fine butikker. Må alltid innom "Grønn Lykke". Sikkert fordi den er så fargerik og fordi de har så mange fine stoffer der:)

  Da må du ha en flott tur til Køben!


  Stor GodSommer klem fra meg

  SvarSlett
 6. Nydelig løper Yvonne!
  Nyt deilige ferie dager du..
  klem fra Laila

  SvarSlett
 7. It's beautiful!!! I like the hearts very much and its colours!!
  Have a nice summer :o)!

  SvarSlett
 8. Søt løper.
  Koselig blogg du har.

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥