lørdag 7. januar 2012

Og der vare det bare….

mms09.cover_web

Du vet hvordan det er når men er på søken etter noe, men ikke helt vet hva “noe” er – også plutselig åpenbarer det seg og du utbryter “jammen, der er det jo”…  Sånn hadde jeg det i dag ♥

På jakt etter litt inspirasjon og lesestoff, etter at jeg hadde brukt opp nesten alle pengene mine på stoff hos Kathrines Quilte Stue (lover å vise stoffene),  kom jeg i dag over dette bladet  :o) Det stod i hyllen og lyste blått og friskt.  Bladet er Engelsk og jeg har såvidt bladd litt og kommet til at dette er noe som skal leses laaaaaaaangsomt! Helst med en stor kopp te…

fairy_walnut_tutorial_1-640x963

Det viste seg at de også har en blog, med masse inspirasjon og skaperglede:

Mollie Makes 

Viktig med masse inspirasjon når det nye året er i gang…

Dette er hva de sier om seg selv innledningsvis i bladet:

We love to make – handmade is more than just a hobby for us, it’s in everything we do. We can’t resist hunting down treasures in thrift stores, then customising, re-covering and embellishing our finds with our endless stash of ribbons, buttons, fabrics and felt. We’re forever on the lookout for new inspiration. Whatever we do, we’re living and loving handmade. ♡ Making ♡ Thrifting ♡ Collecting ♡ Crafting

molliemakes

Bladet er innledningsvis fult av smånotiser fylt av skatter og gleder for 2012. Som f.eks. Scrappedesigneren Ali Edwards og hennes prosjekt for 2012: 

One little word   – som i enkelhet går ut på at men velger seg et ord som man jobber med i løpet av året. Og via en Workshop bli man drevet videre til å utforske ordet og hva det betyr for deg og hvordan du kan bruke det kreativt året igjennom….  Virker veldig spennende synes jeg :o)

Cover01 

Og på side 12… som er så langt jeg har kommet fant jeg denne boken, som vi alle her i bloggland helt sikkert trenger og SOM JEG ØNSKER MEG TIL BURSDAGEN MIN I MARS ♥ (alle hørte det, ikke sant..?) Damen, Heidi Adnum har selvfølgelig egen blogg….  Boken skal være til salgs her til lands etterhvert også ♥

Og nå tror jeg det er best jeg avslutter før jeg mistenkes for å få profitt av bladsalget…..hahahahaha ♥♥♥

Straks “Behind the scene at Downton Abbey” for meg ♥

Ha en forstsatt strålende helg folkens!

klem fra Yvonne

3 kommentarer:

 1. Ser ut til å være et spennende og inspirerende blad, dette. :)

  SvarSlett
 2. Så mycket fint.:-) Stina

  SvarSlett
 3. Hi! Greetings from Finland! Your quilts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world! www.quiltworld2.blogspot.com
  Yours, Ulla

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥