lørdag 24. november 2012

Lader opp til Jul!

(This post is in Norwegian only...)

Ingenting gir mer julestemning enn en langhelg på fjellet. Snøen er for hard til å gå på ski, men ut må man likevel! I går var det mildt og tåkete, i dag var det flere minusgrader og strålende sol.

Det ble bygget både borg og snølykter i går, dessverre blåste det alt for mye til å. Tenne dem, men i dag derimot gikk det veldig fint :0)

Jeg fikk også fotografert to løpere jeg sydde for lang tid tilbake... Inne i mellom må man bli minnet på hva man er i stand til..

Ha en fortsatt deilig helg!

4 kommentarer:

 1. Hei og god formiddag;)
  Så deilig å lade opp på fjellet med snø;) Lyslyktene ble så fine med lys i. Gir virkelig julestemning;)) Gleder meg til litt kalde dager med snø og islykter;) og jule/vinterpynt ute;))
  Løperene dine var lekre;)

  Ønsker deg en fin søndag;))

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som har en hytte hvor du kan lade opp til jul og nyte snøen! Snølykter er veldig koselig. Mannen min har det med seg som en tradisjon hjemmefra å lage snølykter til julaften, og det er koselig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Nooria
   Jeg er veldig takknemlig som har mulighet til å bruke hytten innimellom, den tilhører mine svigerforeldre, som alltid er positivt innstilt om vi har lyst til å låne den. Dessverre blir det alt for sjelden.. Så denne gangen var det godt å komme opp, og ekstra bra ble det med snø og utegleder.
   Veldig hyggelig det å lage snølykter, koselig tradisjon mannen din har med seg!
   Får håpe vinteren snart har litt å by på i lavlandet snart også...

   Slett
 3. Hei og takk for koselig hilsen :)
  Så herlige bilder du viser - vinterhvitt og flott!! Utrolig koselig med lys i snølyktene - får meg til å minnes da jeg var liten og vi lagde slike!

  Ønsker deg en fin uke videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥