søndag 16. desember 2012

Milestone

Løping er noe jeg begynte forsiktig med i 2010. Det siste året har det føltes tungt. Tidlig i fjor høst var jeg av de heldige som fikk mycoplasma pneumoni, en såkalt stille lungebetennelse.

Den ble først oppdaget i november i fjor og den ble først helt borte i januar i år. Det viste seg også at kroppen trengte tid på å hente seg inn, nesten et år har det gått, men de siste gangene jeg har løp har jeg merket stor fremgang og i dag løp jeg for første gang 8,5 km sammenhengende, uten noen gåpauser eller stopp! Det går ikke fort, men målet er å løpe jevnt og sammenhengende - hele distansen!

Føret i dag er av den isete typen, så nå har jeg også fått testet ut piggene jeg fikk satt i løpeskoene hos löplabbet. Dette er å anbefale, koster bare 300,- og de kan tas ut til våren :0) gav et fantastisk grep! Nå skal det lages litt julekonfekt her....

Ha en fortsatt god søndag og en fin uke :0)

Klem fra Yvonne4 kommentarer:

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥