mandag 14. januar 2013

Unfinished buisness....


 Liten brikke av restestoffer / A little square med of scrapsDen forsvunnede nierblokken / The disappearing nine patch


I rødt, hvitt og blått / In red, white and blue


Åttebladsrose /  8 pointed diamonds


Svenneprøven / Sampler Quilt


Junibakken, kurs med Hilde Krogh / June Hill - inspired by Scandinavian colours from around 1914


Jane Austen teppet / The Jane Austen quilt


Som de fleste andre har jeg en stabel med uferdige prosjekter liggende. Noe som betyr at jeg har initiativ og evne til å igangsette og jobbe godt et stykke ut i prosjektet, men dessverre mangler gjennomførigsevne ;0)
Forhåpentlig vis er det et forbedringspotensiale her....

Jeg har flere prosjekter liggende enn disse, men tenkte at det var best å starte med et utvalg, det er så lett å bli overveldet.... Det er jo ganske ulikt spenn over hvor prosessen disse arbeidene er; Jane Austen teppet er jo fortsatt i sine enkelte biter, mens tre av teppene og brikken bare mangler quilting og lukkekant. Jeg griper an et arbeid av gangen, så ser vi hvor det bærer hen :0) (pssst! jeg har en plan altså...)

Like most quilters I have a pile of UFO`s. I have analyzed this and come to the conclution that I have the skill to initiate a project and keep it going for a while, but I lack the ability to finish it. ;0)

I have a few more projects flying around, than what I have chosen to work on. I will  work on these and see how it goes (don't worry - I have a plan...), and try to avoid getting overwhelmed. All of these quilts are at different stages; the Jane Austen quilt is still in pieces and three others just needs quilting and binding.  So if I manage to finish half of these projects during 2013 I will be quite pleased!


Ønsker alle en fortreffelig mandag og fin uke!
Hope you have a delighful Monday and enjoy the week!


Yvonne

8 kommentarer:

 1. Åh det var godt å høre at det ikke bare er jeg :)))))
  Her er det bade sy og strikke prosjekt som ikke er ferdig. Det å bli ferdig må nesten være som å vinne i Lotto.
  Jeg har også planer om å gjøre ferdig og er vel godt i gang med strikkingen men har jo lyst å begynne på noe nytt :))
  Ønsker deg lykke til med prosjektene dine og regner med å få se de ferdige etterhvert :)
  Fin dag ønskes deg
  Klem

  SvarSlett
 2. Så mye flott! Du er så flink, skjønner ikke at det er mulig jeg :D
  Trodde jeg allerede fulgte deg, men det gjorde vist ikke..

  Ønsker deg en flott mandag !

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Nydelige tepper du har under arbeid;) Kjenner meg igjen på det å starte med noe nytt!!! Tror det er den kreative prosessen med å finne stoffer og hvilke blokker som skal syes som er min drivkraft. Så når den er klar og jeg har sydd litt for se om det blir slik jeg vil/tror er jeg ferdig med prosjektet! Svenneprøven ligger uten mellomverk og ramme. Men den skal jeg ta frem etter at jeg så dine blokker;))
  Lykke til;) Som jeg gleder meg til å se ferdige produkter;))

  Mandagsklem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 5. Her har du masse flott å kose deg med i det nye året Yvonne!
  Gleder meg til å se Jane Austen teppet ferdig jeg :)
  Ønsker deg alt godt i det nye året!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 6. You have great UFO's :o))) I know the feeling "lack the ability to finish it..." I have many UFO's, too...:o)))

  SvarSlett
 7. Dette og kunststrikk er noe av det jeg beundrer mest i hobbyverden.
  Jeg er nemlig hverken nøyaktig eller tålmodig.
  Bilde nr. 2, fantastsik vakre farger.
  Ha en fin dag, klem Laila

  SvarSlett
 8. Godt å se at det er flere av oss som har gravd frem og plukket opp noe som har ligget en stund nå på nyåret. ;) Har funnet igjen et teppe jeg sist jobbet med vinteren før Peder ble født.. Og har et par til liggende på lur sånn til etterpå. Frister å starte noe nytt, ja, men har et par prosjekter under press - håp om utstilling gir et ok push for å få ting ferdig. Alltid tid til nye prosjekter senere, eller? ;);)

  Ha en super helg!

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥