søndag 21. april 2013

Shades of BlueDette teppet er det en venninne av meg som holder på å sy. Nå er hun ferdig med å sy sammen toppen, så for et par uker siden tok vi en kveld og  festet alle de tre lagene sammen. I går viste jeg henne håndquilting. Jeg er på ingen måte noen ekspert, men har fått med meg det grunnleggende om ikke annet :0)

Jeg synes alle blåfargene er helt fantastiske sammen. De er friske og oppmuntrende :D Gleder meg til å se det ferdigquiltet. Det er en stund siden hun begynte på teppet, men slikt har sin egen prosess. Det hele ble satt igang av alle de små blomstene, applikert med engelsk papirsøm.


This quilt belongs to a friend of mine. She resently finished the quilt top, so we used one evening a couple of weeks a go to assemble the quilt layers, with pins and a few running stiches along the checker border. Yesterday I showed her how to hand quilt. I am no expert, but I know the basics :0)

I really love all the different shades of blue together. They give a refreshing feeling and is like abright early summer morning :D I am really looking forward to see it finished, it's been in the making for quite some time. It all began with the small Dresden plates in English paper piecing.


Ha en fortsatt fin søndag  / Have a great Sunday 

Yvonne :0)

5 kommentarer:

 1. Hei;) Å så nydelig;) Ja slike tepper skal ta litt tid. Det er viktig å kose seg i prosessen;)
  Tusen takk for den gode kommentaren du la igjen til meg;) Det butter litt imot for tiden. Sofaen og godstolen er lett å ty til.
  Men jeg har hatt slike perioder før, og vet at det går nok oppover igjen;)

  God søndagskveld til deg også;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 2. It's a beautiful quilt!!! I like blue! :o)

  SvarSlett
 3. Wow, for et fantastisk flott teppe - venninnen din er som deg, helt RÅ på denne teknikken!!! Nydelige farver hun har valgt å bruke!

  Fin tirsdag videre til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Åååhh, helt fantastiskt täcke! Ljuvliga blå färger och vackra tyger!!

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥