søndag 29. september 2013

Blått på blått...


Siden vi nå skriver oktober, så tenkte jeg at det kanskje er på tide med et lite innlegg igjen, ta en pause i bloggpausen jeg ikke visste jeg skulle ha. Og siden jeg bare trener og aldri får sydd ett sting, så tenkte jeg å dele hva noen andre får laget :D Løpebloggen min finner du her.
Min venninne Linn Camilla, som jeg har nevn blant annet her og her, ble i sommer ferdig med ett nydelig blått teppe som hun har sydd til sin eldste datter. Jeg er ikke helt uten skyld i dette teppe, fordi jeg har vært med å tenet ut designet, basert på  hva hun ville sy og hvilke stoffer hun ville bruke, men teppet er helt klart hennes flotte verk og gode valg.Blåtoner er en kombinasjon man liksom aldri blir mett av. Teppet er håndquiltet med litt grove sting og ytterborden er knyttet.Før sommeren kjøpte de et sommerhus i Sverige og det er bare skapt for systunder. Så i løpet av sommeren ble det også skapt en flott pute fra en av stoffpakkene fra Kathrines Quilte Stue. Likte så godt hvordan de gjorde seg mot den blå bakgrunnen. Passet virkelig godt på benken...Håper alle har det bra og er kreative, satser på at jeg brått får sykløen tlbake litt utover høsten...


Ha en flott høstferieuke, enten du skal ha fri eller ikke.

Klem fra Yvonne


6 kommentarer:

 1. For et nydelig teppe og pute i kjempeskjønne farger. Får håpe du finner sylysta, min er kommet tilbake og det kjennes godt.

  SvarSlett
 2. Hei;) Så nydelig teppe;) Bare så vakkert;) Puten er også bare så fin;)
  Her er heller ikke sygnisten den helt store. Heller ikke treningen for tiden! Sukk....!!
  Muligens må det en operasjon til på kneet mitt. Vi får se i løpet av oktober;)
  Men jeg gleder meg til juleinspirasjon i blogger og blader;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 3. Heia! Så lekkert dette var, men så har jeg en stor forkjærlighet for blått som du vet. Godt å se at noen produserer selv om det ikke er en av oss to ;-) Syinspirasjonen min har vært svært laber i det siste året, men er på sakte tur oppover ;.) Håper din peker samme veien. Hadde vært trivelig å sees om ikke så lenge! Ta vare på deg selv og nyt høstens løpeturer. Klem fra meg xxx

  SvarSlett
 4. just love the blue quilt........great photos........

  SvarSlett
 5. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett

Blir så glad om du skriver noen hyggelige ord ♥